Årshoroskop

Som nogle af jer allerede ved, så er det for nylig blevet muligt for Gravditet.dk at tilbyde vores besøgende at læse dagens horoskop – det kan du læse her. Hver dag!

Men det er ikke alt – Du kan nemlig også læste dit årshoroskop nedenfor. Vi har listet årskoroskopet for hvert af de 12 stjernetegn, og det er naturligvis helt gratis.

Horoskoperne e venligst udlånt af Horoskoper.net, og alle horoskoper du finder på Horoskoper.nets hjemmeside er skrevet af den dygtige og kendte astrolog Adrian Duncan, der er blandt de allerbedste astrologer i Danmark. Adrian har uddannet astrologer i årevis og har skrevet flere bøger om astrologi.

 

Årshoroskop for Vædderen

Årshoroskop for Tyren

Års horoskop for Tvillingen

Års horoskop for Krebsen

Års horoskop for Løven

Års horoskop for Jomfruen

Års horoskop for Vægten

Års horoskop for Skorpionen

Års horoskop for Skytten

Års horoskop for Stenbukken

Års horoskop for Vandmanden

Års horoskop for Fisken

Hvad kan et årshoroskop?

Et årshoroskop er en beskrivelse af, hvad der kan forekomme af aktiviteter eller oplevelser i løbet af året. Det er meget generelt beskrevet, hvad der kan ske inden for netop dit stjernetegn. Horoskoper, der er skrevet til at dække alle mennesker, der er født i et givent stjernetegn, bliver aldrig særligt detaljerede, og er kun en generel beskrivelse af, hvad der kan hænde for nogle personer, der født i stjernetegnet. Læs mere om stjernetegn her.

Et årshoroskop kan du alligevel more dig med. Det er sjovt at læse om, hvad der kan se af spændende ting – om du måske får en ny kæreste, eller om drømmejobbet venter. Bare du husker på, at det skal læses mere som en løs angivelse af noget, der kan ske, for nogle.

 

Hvad kan jeg bruge et horoskop til?

Hvis du gerne vil bruge et horoskop til noget mere end bare almindelig underholdning, skal du have lagt dit helt eget horoskop.

Det personlige horoskop, kan løfte sløret for, hvad din fremtid kan bringe, og du kan få en detaljeret beskrivelse af, hvad du selv kan gøre, for at skabe det liv, du ønsker dig.

Du har den bedste mulighed for at få et nøjagtigt og gennemarbejdet horoskop, hvis du benytter dig af en professionel astrolog. P

Horoskopet kan bruges til almindelig selvudvikling, og til at guide dig, derhen hvor du gerne vil nå. Du kan lære meget om din baggrund og hvorfor du tænker, og reagerer som du gør. Du får oplyst, hvilke planeter der påvirker dig, og hvordan.

I forhold til selvudvikling, så kan horoskopet hjælpe dig til at ændre uhensigtsmæssige reaktionsmønstre, så du får det bedre med dig selv, og måske med mennesker omkring dig.

Et personligt horoskop, er spændende læsning om kun dig, og er et skønt værktøj, der kan give dig det skub, du har brug for, til at udvikle dig i den retning, du ønsker.

Giv din vurdering