»Barn på Vej« (DVD)

Mange førstegangsforældre, og såmænd også mange erfarne af slagsen, mangler inspiration eller information om et eller andet i forbindelse med graviditet, fødsel og tiden med spædbørn.

Med DVD’en »Barn på Vej« får du et godt bud på hvad mange nybagte forældre og erfarne fagpersoner, mener du har brug for at vide…

dvdbarnpaavej.jpg dvdbarnpaavej2.jpg
Denne DVD giver dig 80 minutters koncentreret information om alt vedr. det at få barn. Det hele fortalt og vist af både vordende og nybagte forældre og af erfarne fagpersoner.

Psykolog Margrethe Brunn Hansen fortæller om de psykologiske aspekter af familieforøgelsen, både for kvinden når hormonerne ændrer kroppen og hvad der ofte sker i kærligheds- og sexlivet.

Jordemoder Marie Tjellesen fortæller om selve fødslen, forberedelserne og tiden lige op til man kommer ind på fødegangen, samt hvordan man kan lindre en del af smerterne.

Sundhedsplejerske Helen Lyng Hansen fortæller om tiden med de nyfødte barn, hvordan man lettest kommer i gang med amning og mange andre ting vedr. det nye familieliv.

Fysisk træner Trine Winther viser og demonstrerer en række fysiske øvelser, der både kan hjælpe kvinden til en bedre holdning under graviditeten og styrke hendes krop til selve fødslen.

Alt i alt kommer DVD’en hele vejen rundt om den begivenhed, det er at blive forældre. Det hele illustreret på en levende måde med interviews og små klip. Her en en liste med de menupunkter man kan vælge på DVD’en:

– Graviditeten psykologisk set
Humørsvingninger og graviditet
– Forelskelse, kærester og forældre
– Fødslen – den mentale forberedelse
– Fødselssmerter og lindring
– Fødslen – en oplevelse
– Rundt om en fødsel
– Forbered din krop – træning
– Amning – hvorfor og hvordan
– Amning – det nyfødte barn
– Ammeråd
– Kost og motionsråd

DVD’en er produceret af forlaget Batavia Media og koster kr. 199,- for private og 399,- for institutioner.

Hvad synes du? Har du set DVD’en eller er det noget, du kunne finde på at investere i? Skriv en kommentar…

Rate this post