Anmeldelse: Familien bli’r hvad den spiser af Lene Hansson

Familien bli'r hvad den spiser - af Lene HanssonKan du huske de 8 kostråd udenad? Hvis ikke kan du få hjælp i en ny bog fra Lene Hansson.

Sund mad kan være mange ting. En af dem der har dedikeret sin tid til at fortælle os andre om hvad der er rigtig sundt er Lene Hansson, som efterhånden har skrevet mange kogebøger. Hun har nu skrevet en kogebog fyldt med gode råd og opskrifter, der kan hjælpe os andre til at få den rette fokus på maden ”fordi maden er vores benzin”, som hun skriver i sit forord. Denne gang er børnene med i køkkenet…

 

Bogen indledes med en masse god viden og informationer om fordøjelse og næringsstoffer. Der er også kapitler om sukker, fedtstoffer og tilsætningsstoffer så man er godt rustet til at forstå vigtigheden af de ingredienser, der bruges i de efterfølgende opskrifter.Lene Hansson har desuden lavet en oversigt over mineraler og vitaminer og en række anbefalinger af helsevarer og køkkengrej.

De mange lækre opskrifter er indbydende og lige til at gå til. Der findes alt lige fra morgenmad, frokost, aftensmad, dessert, snacks til drikkevarer, brød og kager.

Bogen er smuk i sin grafik og de fleste får uden tvivl lyst til at gå i gang med en eller flere af lækkerierne med det samme. Måske sammen med ungerne ved køkkenbordet.

En rigtig god håndbog hvis du vil sørge for sund mad til familien.

Bogens bagside:
Nu er Lene Hansson på banen med en kogebog, som kan hjælpe alle familier med at blive netop det, de gerne vil være: nemlig sunde og glade med et energiniveau og et immunforsvar, der er helt i top.

I ”Familien bli’r hvad den spiser” får du en masse lækre opskrifter på:
– morgenmad
– frokost og madpakker
– aftensmad
– dessert
– sund fastfood
– snacks, sund slik og mellemmåltider
– mad til fester og fødselsdage
– drikkevarer
– brød og kager

Opskrifterne henvender sig til aldersgruppen 2-18 år, og børnene inviteres med i køkkenet, da alle menuer er nemme og lige til at gå til.

Bogen giver letforståelige informationer om vitaminer, mineraler, sukker, fedt osv., som sikrer dig viden om, hvad dit barn har brug for – og der er også gode råd til forældre med kræsne børn. Med denne bog i hånden, kan du være sikker på, at alle i familien får, hvad de skal have af sund kost og næring.

Lene Hansson er kostvejleder, tv-vært og forfatter til adskillige bøger om sund kost og livsstil, bl.a. bestsellerne ”Slank og sund på 8 uger” og ”Du er, hvad du spiser”.

Udgivet af Lindhart og Ringhof. ISBN 978-87-11-43072-9. Indbundet. 217 sider.

Hvad mener du sund kost? Tror du på det gør en forskel? Skriv en kommentar…

Rate this post