»Født Klog« af Lena Dyhrberg, sundhedsplejerske

Født klog - af Lena DyhrbergJo, det er ganske vist. Så har vores egen ekspert her på Graviditet.dk, sundhedsplejerske Lena Dyhrberg, skrevet en fremragende bog om hvordan du som forældre anerkender og respekterer dine børn på den helt rigtige måde.

Lena har som sundhedsplejerske arbejdet med børn og deres familier i over 20 år, og i hendes nye bog får du alt det bedste af hendes viden og de tonsvis af erfaringer, hun har samlet sammen gennem alle årene…

Hvis børn og forældre kunne forstå hinanden bedre, vil de sammen kunne skabe noget helt enestående – et herligt liv for både barnet og forældrene, mener forfatteren til Født Klog, sundhedsplejerske Lena Dyhrberg.

I den ånd er bogen Født Klog blevet til – i ønsket om at give forældre en god forståelse af deres unikke barn. Som sundhedsplejerske gennem mange år er Lena Dyhrberg blevet bekræftet i det spæde barns klogskab: Det nyfødte barn forstår, hvad du siger.

Jeg håber bogen vil gøre det lettere at være forældre. At den vil øge respekten for det nyfødte og lille barn. Bogen er en vejledning til nybagte forældre. Et af mine vigtigste budskaber er, at vi skal se på barnet som et lille menneske, der forstår, hvad der sker omkring det, det forstår, hvad vi siger og barnet svarer dig.

Oplev på mirakuløs vis, hvad der sker, når du taler med det lille barn. Læs mere og få mange eksempler i bogen, som nu er klar til salg i alle boghandlere. Jeg håber rigtig mange vil læse bogen og få glæde af den.

Mange Gode Tanker
Sundhedsplejerske Lena Dyhrberg

Udgivet af Forlaget Siesta 2009, ISBN 9788711430408, Indbundet, 144 sider.

Hvad mener du? Har du allerede læst Lena Dyhrbergs nye bog? Hvad synes du? Skriv en kommentar…

3.7/5 - (4 votes)
Mette Puck siger:

Født Klog var for mig en ah-ha oplevelse at læse. Det var som at møde en gammel kending. I mit arbejde som zoneterapeut oplever jeg ofte det. Efter at have læst Lena´s bog kunne jeg nu sætte ord på det jeg oplever i min klinik i arbejdet med de små og deres forældre. Så en stor tak til Lena for hendes dejlige viise bog.
Kærlig hilsen
Mette Puck, zoneterapeut Odense