»Har du lyst?« af Joan Ørting og Lilja Scherfig

Som småbørnsforældre har man ikke meget tid til hverken sig selv eller parforholdet. Barnets behov prioriteres og man glemmer nemt at kærligheden også skal plejes. Og hvis der endelig er et øjebliks fred og ro, kan det være svært at finde energien til at være noget for hinanden.

Har du lyst? Spørger Joan Ørting. I bogen af samme navn giver sexolog og terapeut Joan Ørting og forfatter Lilja Scherfig inspiration til hvad man kan gøre for sig selv og sin partner. Bogen har samlet deres yndlingsklummer fra dengang de begge skrev til BT. Klummerne handler om forelskelse, sex, fantasier og giver ideer til hvordan man kan komme ud af vanetænkningen og den mulige kedsomhed – både i og uden for sengen.

Babyhåndbogen er et leksikon, hvor du hurtigt og nemt kan finde svar på alle de mange spørgsmål, der melder sig i din babys første to leveår.

I et lystigt og sobert sprog gives gode råd og klummerne giver stof til eftertanke – »hvorfor skal hun tage teten, når det er dig der har fået ideen« er spørgsmålet til de opgivende mænd, der ikke orker at lægge op til partneren, som hellere vil se tv.

Og »elsk ham som han er. Et parforhold starter jo med, at vi synes, vi har fundet én, der er så godt som perfekt« – så lad være med at kritisere alt han gør, er rådet til de indimellem alt for dominerende kvinder.

Forfatterne mener forskellighederne skal hyldes, og kreativiteten og fantasien herske i samværet med partneren. På den måde vedligeholdes kærligheden til begges glæde.

Bogen er let læst og har sjove kapitler om King Kong, flirt og sommerfugle i trussen. En god bog at blive inspireret af.

Bogens bagside:
Har du lyst? Eller har du ikke lyst?

Går du og spekulerer på, hvordan du skal få gang i den hede onsdagshygge derhjemme? Eller om det er helt ok at fantasere lidt om sygeplejersken uden trusser eller om håndværkeren med den store svensknøgle?

Eller trænger du bare til inspiration og en kærlig opsang?

Så læs i denne bog om tungekys, store numser og sms’er. Om forelskelse, frække fantasier, one night stands, blow-jobs og King Kong. Og om alle de andre livsvigtige ting her i tilværelsen.

JOAN ØRTING er sexolog kognitiv terapeut og life-coach. I 2006 oprettede hun Joan Ørtings Sexologuddannelse og Parterapeutuddannelse. Joan har medvirket i flere tv-programmer og er brevkasseredaktør på Ekstra Bladet. Læs mere på www.joanoerting.dk.

LILJA SCHERFIG er forfatter og skribent. Hun har bl.a. skrevet romanen Louie Louie, klummer og antologier. Læs mere på www.liljascherfig.dk.

Fakta: ISBN 978-87-11-43117-7. Udgivet af Lindhart og Ringhof i 2008. Indbundet. 128 sider.
Mange gode hilsner

Tina Bardenfleth
Doula og Kostpilot

Hvad mener du? Har I også sommetider problemer med at have tid og lyst til hinanden? Hvad gør I? Skriv en kommentar…

Rate this post