Anmeldelse: Hvem bestemmer? af Warwick Dyer

Har du nogensinde udfordringer med at dine børn børn ikke vil gøre hvad du siger, eller i det hele taget ikke vil følge de almindelige regler i familien eller i skolen?

Graviditet.dkDet kan Warwick Dyer hjælpe dig til at sætte en stopper for! Han har nemlig specialiseret sig i at hjælpe børnefamilier og skoler der har den slags problemer – og han har tæt på 100 % succes.

Hvad er der for børn han arbejder med? Det er dem der taler grimt og sårende til deres forældre og andre, bliver trodsige og agressive når de ikke får deres vilje, ikke vil lytte når man prøver at forklare osv. Warwick Dyer arbejder også med børn med ADHD og andre større adfærdsmæssige udfordringer.

Hans grundlæggende udgangspunkt er at det er forældrene der ikke har taget lederskab i familien og at barnet der er i fokus, lider fordi det skal bære det. Warwick Dyer viser i sin bog hvordan du som forældre tager det lederskab tilbage – til glæde for både barnet og den voksne.

Bogen er meget anbefalelsesværdig og kan i høj grad bruges oplysende og forebyggende. I behøver ikke at have større problemer med jeres børn for at finde principperne inspirerende og brugbare.

Har du lyst til at opleve Warwick Dyer i aktion i dokumentaren ‘Drengen alle havde opgivet’ – en fantastisk beretning om en lille familie hvor moderen er på selvmordets rand?

Bagsiden af bogen
Hvem bestemmer? er en selvhjælpsbog for forældre til børn, der udviser adfærdsproblemer, især hidsighedsanfald, insisteren på at bestemme selv eller måske en voldsom og aggressiv adfærd. Men hvad taler vi om, når vi taler om børn med adfærdsproblemer? Er der blot tale om en rigtig krudtugle, en meget vred teenager eller et barn, der styrer hele familien? Eller er det simpelthen ”dårlig opførsel”?

Målgruppe: Forældre.

Info: Grafisk forlag 2008, 104 sider, ISBN 9788750039808.

OBS: Hvis du synes om denne anmeldelse så del den med andre og skriv en kommentar nedenunder – og hvis du har læst bogen hvad synes du så om den?

Rate this post