Anmeldelse: ‘Supersjov med ungerne’ af Sille Kongstad

Her er bogen der kan få juleferieugen til at flyve af sted: “Alle mødres guide til supersjov med ungerne”. Hvad enten det bliver sol eller regn er der nok brug for lidt kreativitet til at fylde de mange feriedage, og her kan denne bog hjælpe dig.

Bogen er en gave til alle, som har lyst til at lave kreative ting med deres børn, men som synes, at de skal købe en hel hobbybutik for at komme i gang. Du behøver blot rydde op og finde ting som skuresvampe, papkasser, garn, vat o. lign. før du kan begynde. Kald derefter på børnene og gå i gang. Faktisk er der en hel del idéer hvor gammelt legetøj bliver til nye sjove ting, så børnene kan måske også motiveres til at ordne deres værelser for en gangs skyld i jagten på egnede genstande.

Inspiration, leg og nærvær lyser ud af denne herlige og smukt illustrerede idébog. Gå på opdagelse i legetøjskasserne og i badeværelset, i skuffer og i skabe. Alle vegne gemmer der sig intet mindre end en skatkiste fyld med ting til mange legestunder sammen med dine unger.

Der er både ideer der kan laves af børn alene, mens du selv lige skal ordne noget, ideer far er nem at få med på og ideer der kan laves samme med kammeraterne. Og bedst af det hele: alting er let at gå til og kan laves af alle.

Forfatter Sille Kongstad er uddannet lærer og bruger det meste af sin tid på at bygge møbler, dukkehuse, gynger, male, tegne og sy – ud over også at være mor til tre. Hun har samlet en masse sjove påfund i bogen som helt sikkert vil begejstre børnene og få deres egne idéer til at blomstre.

Ryd op og find bogen frem – så kan de kreative timer begynde.

Bogens bagside:

Alle kan være med!

”Alle mødres guide til supersjov med ungerne” er et lækkert, inspirerende og kreativt festfyrværkeri af idéer til ting, som du kan lave sammen med dine børn. Og bedst af det hele: alting er let at gå til og kan laves af alle!

Med bogen foran jer og limpistolen på bordet behøver I faktisk slet ikke gå uden for en dør for at gå i gang med legen og slippe kreativiteten løs. I har i forvejen det hele derhjemme: skuresvampe, skumgummiklude, avispapir, balloner, stofrester, vat, hygiejnebind, tamponer, garn, papkasser, papir og karton. For ikke at tale om alt det, der er røget på loftet eller i kælderen: gamle tasker, maleriet af kronhjorten, ungernes aflagte legetøj og så alt det, du ikke aner, hvor kommer fra.

Gå på opdagelse i huset, og hyg jer med de idéer, I synes er sjove. Der er garanti for skønne grin undervejs. Og dine unger vil elske dig for det.

Udgivet af Pretty Ink. ISBN 978-8-7638-1071-5. Indbundet. 194 sider, 269,95 kr.

Hvad mener du? Hvad er din egen bedste idé til sjov med ungerne? Skriv en kommentar…

Rate this post
Barbro Westlund siger:

“Supersjov med ungerne” af Sille Kongstad er en fantastisk inspirerende bog, som kan få den indre kunstner frem i enhver. Børnene er vilde med at gå på opdagelse for at finde “skrammel” som de kan trylle om til små kunstværker. Fantasien blomstrer og udvikler sig med denne bog som katalysator. En bog der burde stå i alle børnehjem 🙂