Babymoov UV telt

Babymoov UV teltBabymoov UV telt er en af de helt geniale opfindelser, der gør livet lettere for mor og barn, når det er blevet sommer og den smukke sol stråler over os.

Babymoov teltet beskytter dit barn mod solens skadelige stråler.

Teltet er et hyggeligt og behageligt legeområde til dit barn, når I er ude sammen.

Du kan også bruge teltet hjemme på gulvet, hvor barnet kan hygge sig i teltet med de medfølgende aktivitetsdyr.

 

Hvordan bruges Babymoov UV telt?

Babymoov teltet er lavet som et pop-up telt, så når du åbner rejseposen, som du køber teltet med, så foldes teltet ud ganske let på få sekunder. Det skal ikke samles med pæle eller pløkker, og når du pakker det ud, er det klar til brug med det samme.  I udslået tilstand har teltet en diameter på 94 cm.

Bunden af teltet er udstyret med en blød madras, så dit barn kan ligge behageligt. Der medfølger myggenet, så du har også mulighed for at lade dit barn sove eftermiddagslur ude i Babymoov teltet. Sammen med teltet får du også små aktivitetsfigurer, der kan hænges op, så du har også mulighed for at bruge teltet i stedet for et aktivitetstæppe.

Babymoov teltet beskytter dit barn mod de farlige UV-stråler fra solen. Selvom solen gemmer sig bag skyer på en grå dag, så påvirkes huden stadig af solens stråler.

Teltet fylder ganske lidt og i sammenklappet udgave er diameteren på rejsetasken til Babymoov teltet kun 40babymoov cm. Teltet er lavet i 100% polyester og vejer  1,4 kg. Det er nemt at have med under barnevogn, klapvogn eller i bilen.

Prisen ligger på mellem 600-700 kr. og du kan købe produktet online. Babymoov tilbyder livstidsgaranti på produktet.

 

Hvor kan jeg bruge Babymoov pop-up telt?

Teltet er nemt at have med, netop fordi det hverken vejer eller fylder noget særligt. Du kan bruge det til mange forskellige ting:

  • Kravlegård i hjemmet. Med Babymoov teltet har du en nem hyggeplads til dit barn indendøre. Med de medfølgende aktivitetsfigurer har du et fint aktivitetscenter lige ved hånden til dit barn.
  • Ude i haven. Har du have, er det oplagt at have teltet med i haven. Dit barn er både beskyttet mod myg og mod solens stråler og kan nemt være med, hvor du er.
  • I parken og på stranden. Det er oplagt at tage teltet med, når I skal på tur. Om det er parken, skoven eller stranden der trækker, så har du en sikker plads til dit barn, der både holdes væk fra jorden og samtidig er beskyttet mod sol og kryb.
  • Hjemme hos andre. Det er ideelt at have Babymoov teltet med, når du er hjemme og besøge familie eller venner. Du kan have dit barn liggende ved siden af jer, når I spiser. Det giver dig ro til at nyde et måltid, mens dit barn er optaget af at kigge med eller af at lege.
  • Legetelt. Børn elsker at lege med huler og pop-up teltet er da også et skønt stykke legetøj at tage frem, når dit barn er 1,5-2 år og gerne vil hygge sig i en hule.

Madrassen i Babymoov teltet er ikke tyk og stabil, så du må ikke lade dit barn ligge i teltet længe, for at det ikke bliver træt i ryggen. Undgå at placere Babymoov teltet oven på en seng eller lignende, da der kan være fare for, at det falder ned. Lad aldrig dit barn være i Babymoov teltet uden opsyn.

Rate this post