Bingo

bingoBingo for gravide handler om, at du som gravid får en perfekt mulighed for at stresse af med et online spil.

Bingo er ikke bare afslappende og hyggeligt og det giver dig også mange andre gode oplevelser.

Graviditet handler tit om den perfekte ernæring med en masse regler om, hvad der må spises og ikke må spises. Ofte følger der også bekymringer og angst for, om alt nu vil gå godt og en masse “hvad nu hvis” spørgsmål.

Ind i mellem er der behov for at glemme alle reglerne og blot fokusere på at underholde dig selv.

Tobak og alkohol som nydelse og underholdning er udelukket. Du kan sikkert heller ikke så nemt bevæge dig rundt i den sidste fase af graviditeten.  Så noget der kan virke tankemæssigt befriende og underholdende, der samtidig med ikke er skadeligt for barnet, kan virke tiltrængt.

Vi vil her præsentere dig for ideen om online bingo, som måske kan hjælpe dig med at løse ovenstående problem.

Bingo hjemme i stuen, mens du er gravid

Bingo er en underholdningsmulighed, som du kan spille hjemme i stuen, mens du er gravid. En graviditet kan ofte betyde, at der bliver færre aktiviteter at tage sig til. Festerne bliver måske knap så sjove uden alkohol.

Samtidig vil der også være begrænsninger på motion og tunge løft mv. Hvis du ikke har prøvet at spille online bingo før, vil vi kraftigt anbefale, at du giver det et forsøg.

Du kan spille mange former for bingospil og samtidig kan du også nyde spændingen fra diverse spilleautomater imens.

Chat med andre om din graviditet

Mens du spiller bingo, får du også mulighed for at skabe nye venskaber via spillesidernes chatforum. Her kan du skrive og snakke med dine medspillere, alt imens spillet er i gang. Atmosfæren er hyggelig og venlig og de andre spillere deler meget gerne ud af deres erfaringer.

Det er typisk et meget modent publikum, du møder i chatforummet, så der er gode muligheder for snakke. Chatten byder på alt mellem himmel og jord og ofte er der en chat-vært, som løbende afholder konkurrencer, hvor du også kan vinde penge. Så hold godt øje med chatten.

Vind bingo-gevinster til din graviditet

Udover det sociale og underholdingen i spillet er det også vigtigt at huske på, at når man spiller bingo er der en reel sandsynlighed for at vinde kontante pengepræmier.

Hvem ville ikke gerne lige vinde pengene til en barnevogn – eller måske noget sødt, smart tøj til det lille nye familiemedlem. Hvad ville du bruge gevinsten til hvis du vandt?

Det er smart ikke at spille for mere, end du har råd til at tabe og kun anskue bingo og spændingen fra spilleautomater som 100% ren underholdning. Alligevel er det også yderst tiltalende at der samtidig med er mulighed for at vinde kontante pengegevinster.

Hvor kan jeg spille online bingo mens jeg er gravid

Her på siden har vi valgt at skrive fokuseret om graviditet. Derfor vil vi ikke direkte fortælle, hvor vi synes du skal spille bingo. I stedet for vil vi henvise til markedets bedste bingo guide.

Bingoforum leverer et komplet billede og bliver løbende opdateret, så du er sikker på altid at få den mest opdaterede information. Det er en god ide at læse anmeldelserne på Bingoforum, før du beslutter at spille, så du sikrer dig at din valgte side opfylder kravene fra Den Danske Spillemyndighed og leverer en service, du kan stole på.

En anden side som minder meget om bingoforum er Bankoforum. Her får du et lignende overblik og de 2 sider minder rigtig meget om hinanden.

Alternativer til bingo

Mange steder kan du spille varianter af bingo-spillet. Læs fx mere om Leovegas som tilbyder en bingo variant som kunne være et forsøg værd.

Et andet populært og spændende alternativ er SpilNu. De giver dig mulighed for at chatte med andre og nyde godt af det sociale miljø, mens du underholder dig selv.

Mange ved det ikke, men rent faktisk er det kvinder som oftest nyder underholdningen fra en spilleautomat. Derfor skal man på ingen måde føle at blot fordi man spiller automater, så er man også en casino spiller – eller en gambler i et lyssky røgfyldt lokale for den sags skyld, som oftest forbindes med mænd.