Fertilitetsmonitor giver bedre chancer

Graviditet.dk har kigget på den lille smarte fertilitetsmonitor fra Clear Blue, og den ser ud til at holde hvad den lover.

Fertilitetsmonitoren kan selvfølgelig ikke gøre dig gravid ;-), men den kan vise dig præcist hvilke dag dine chancer er størst. Og det kan ende med at gøre den store forskel for de fleste kvinder kun har mellem en og fem dage om måneden hvor de er fertile – og ud af dem kun en enkelt eller to hvor chancerne er helt i top.

Fertilitetsmonitoren måler, til forskel fra almindelige striptests, både LH og Østrogen i din urin hvilket giver et mere præcist resultat. Producenten siger at den kan øge kvindens chance for at blive gravid med helt op til 89 procent!

Apparatet er utrolig let at bruge og som bruger har du har adgang til en gratis hotline hos Clear Blue, hvor du kan ringe ind med dine spørgsmål til din brug af monitoren.

Konklusion: Hvis du har problemer med at blive gravid, eller I har ventet længe på det, så kan denne fertilitetsmonitor hjælpe dig til, meget præcist, at vide hvornår du er maksimalt frugtbar – resten er op dig jer.

Fertilitetsmonitor 468x60

Klik her for at se læse mere om Clear Blue Fertilitetsmonitor – når du har klikket finder du den i højre side under produkter…

Har du brugt denne fertilitetsmonitor og hvad var dine resultater? Skriv en kommentar…

3.5/5 - (2 votes)