Fire tips til at forkæle din gravide kone

Fire tips til at forkæle din gravide kone Annoncørbetalt indhold

Du kan som mand vise dig fra din bedste side ved at forkæle din gravide kone, så hendes graviditet kan blive en smule mere overkommelig.

Selvom du synes, at ventetiden er lang, så skal du huske på, at det er din gravide kone – moderen til dit kommende barn – som lider mest.

Det er derfor vigtigt, at du sørger for at tage særlige hensyn under hele graviditeten.

Køb en passende oplevelsesgave

Det er altid en god idé at tænke ud af boksen, når man skal købe gaver, hvorfor du ikke nødvendigvis skal købe undertøj, smykker eller pyntegenstande, som du plejer. Skal du købe en gave, som skaber glæde og gør indtryk, så skal du købe en oplevelsesgave.

De mest populære oplevelser for hende består af følgende:

  • Malerkursus
  • Spaophold
  • Romantisk ophold
  • Gourmetophold
  • Chokoladesmagning
  • Sushikursus
  • Massage

DuGlemmerDetAldrig.dk ApS forhandler også mange andre oplevelsesgaver, så klik dig ind på deres hjemmeside og bliv klogere på mulighederne.

Tag hånd om de huslige pligter

Din gravide kone fortjener ikke at føle sig mere stresset end højst nødvendigt, hvorfor du bør tage hånd om de huslige pligter, så hun ikke skal bruge tid og energi på det. Det er selvsagt hårdt at støvsuge, slå græs, klippe hæk og male vægge under en graviditet, så de opgaver bør du stå for under din kones graviditet.

Er du travlt beskæftiget med arbejde og andre gøremål, så kan du hyre en rengøringskone, som kan gøre hverdagen lidt nemmere for både dig og din kone.

Giv hende blid massage

Alle mødre kan nikke genkendende til, at det er hårdt for kroppen at være gravid, hvilket du nok også godt kan sætte dig ind i, selvom du aldrig har været gravid. Skal du forkæle din elskede kone, så kan du give hende blid massage, så hun kan slippe af med de værste spændinger.

Almindelig kropsmassage er normalt at foretrække, men der er også mange gravide kvinder, som sætter pris på både fod- og hovedbundsmassage. Det er dog en smagssag, hvilken form for massage man er mest til, hvorfor du bør tage hensyn til din kones ønsker og behov.

Køb adgang til en streamingtjeneste

Det kan til tider være kedeligt at være gravid, fordi man blot går rundt og venter på, at man skal føde. Det er ikke hensigtsmæssigt at fremskynde graviditeten, men du kan heldigvis gøre noget andet for at lette ventetiden for din kone.

De fleste kvinder elsker at se film og tv-serier, så hvis du for alvor skal forkæle din udkårne, så kan du købe adgang til en streamingtjeneste. Et abonnement koster typisk omkring hundrede kroner om måneden, og de penge er altså givet godt ud.

Se mere på nettet, hvis du ønsker at finde flere gaveidéer.

5/5 - (1 vote)