Før fødslen: Forkæl dig selv

Før fødslen: Forkæl dig selvAnnoncørbetalt indhold

Før fødslen er der mange praktiske ting, der skal ordnes.

Det kan nærmest virke uoverskueligt med alt det, der skal være på plads, inden barnets ankomst.

Det er dog vigtigt, at du også husker at tage den med ro – du skal huske at glæde dig og nyde det, der sker i øjeblikket; du er ved at producere et menneske, du senere skal sætte i verden.

Det er ganske smukt, og derfor er det også vigtigt, at ventetiden ikke kun går op i praktiske ting og gøremål.

Når barnet først er født, får du nok at se til – samtidig med at du selvfølgelig skal nyde dit nyfødte barn. Men derfor er det altså også vigtigt, at du husker at forkæle dig selv, mens du venter på, at barnet melder sin ankomst; det er ikke sikkert, du får tid til det i lang tid efter fødslen.

Herunder får du nogle tips til, hvordan du kan forkæle dig selv lidt ekstra inden fødslen, så du bliver ekstra klar til at tage imod det lille vidunder.

Nyd at du kan rejse

Hvis du virkelig vil forkæle dig selv, inden barnets ankomst, kan du tage ud at rejse. En rejse er ofte lig med afslapning, og med afslapning kan du virkelig lade op til den tid, der ligger foran dig.

Sommeren er over os, og du kan altså passende tage en tur sydpå til varmere himmelstrøg, hvor du med sikkerhed kan få lov at slappe af uden en baby. Du kan for eksempel tage en afbudsrejse til Tyrkiet, hvor du er sikker på varme og sol.

Du finder det her, hvis du leder efter et udvalg af forskellige afbudsrejser – så kan du bare kigge løs og drømme dig væk. Hvis alt i din graviditet er, som det skal være, kan du i de fleste tilfælde rejse uden lægeerklæring, indtil du når 36. graviditetsuge. Der kan dog være undtagelser – og det er altid en god ide at planlægge rejsen i samråd med din læge.

Du kan også altid rejse, når du har født – du skal bare huske, at en afslapningsrejse aldrig bliver lige så afslappende med et barn uden for maven, som med et barn inde i maven.

Forkæl dine fødder

Fødderne er ofte noget af det, der bliver udfordret under en graviditet; fødderne hæver, og de får mere at bære rundt på. Derfor skal dine fødder naturligvis også forkæles under din graviditet – det vil de helt sikkert takke dig for, både under og efter graviditeten.

Mange oplever faktisk, at de ikke kan passe deres almindelige fodtøj, hvorfor de må gå en skostørrelse op. Der er altså mange gode grunde til at købe nye sko. Her i sommeren er et par espadrillos et godt bud på et par nye sko, der kan bruges i mange måneder – også når du har født, og barnevognen skal luftes.

Ilse Jakobsen har et stort udvalg af flotte espadrillos, der både er pæne og gode at have på. Find udvalget her, hvis du vil forkæle dine kære fødder – der nu både bærer rundt på dig og dit barn.

5/5 - (1 vote)