Horoskop

horoskopHoroskop & astrologi. Det kan fra tid til anden være meget rart med en større indsigt i hvad fremtiden bringer – især i usikre tider.

Det kan også være, at det “bare” er ved at være på tide at bliver klogere på ‘det der astrologi’.

Her bringer Graviditet.dk i samarbejde med astrologiguiden Horoskoper.net en guide til horoskoper og astrologi.

Desuden har du muligheden for hver eneste dag at læse dit gratis dagshoroskop lige her på Graviditet.dk.

Skulle du være interesseret i at læse flere typer horoskoper, herunder de lige så populære gratis ugehoroskoper, månedshoroskoper og årshoroskoper, så kan du finde det hele på Horoskoper.net der er Danmarks største guide på området.

Alt du finder i denne guide, inklusive dit dagshoroskop, er naturligvis gratis – som alt andet indhold her på Graviditet.dk.

 

Hvad er et horoskop?

Horoskoper er uden tvivl mere populære end nogen sinde før. Horoskopet er spændende og mystisk – og giver samtidig et indblik ind i en hemmelig verden. Mange mennesker ved ikke helt, hvordan de skal forholde sig til horoskoper, for er det egentligt noget vi kan tro på, eller ej?

Et horoskop er, kort fortalt, et kort, der er baseret på solens, månens og planeternes placering på himlen på et bestemt geografisk sted og tidspunkt.  Men horoskopet er så meget mere end det. Det er en måde at tænke og se verden på, der er udviklet og forfinet igennem tusinder af år.

Horoskoper er baserede på astrologi, som er ‘læren om stjernetegn’.

Stjernetegnene, som vi alle kender, blev opfundet for mere end 3000 år siden. Der findes 12 af dem, ét for hver måned i året. At de ikke passer nøjagtigt sammen med månedernes begyndelse og slutning hænger sammen med, at kalendere og vores udregning af året har ændret sig igennem tiderne.

Når en kyndig astrolog kender dit stjernetegn, og samtidig får oplyst hvilken dag og hvornår på dagen du blev født, og sammenholder det med stedet, hvor du blev født, kan han helt præcist beregne, hvordan sol, måne og planeter var placerede på himlen på det eksakte tidspunkt.

Både solens, månens og planeternes placering og deres indbyrdes konstellationer har betydning for, hvordan dit helt personlige astrologiske kort ser ud, og dermed for hvordan dit horoskop ser ud. Dit personlige horoskop er netop individuelt og en anden person, selvom I begge eksempelvis er født i Vædderens tegn, kan ikke bruge dit horoskop.

 

Hvad kan jeg bruge et horoskop til?

Du kender sikkert horoskoperne fra bagsiden af avisen, der giver dig to sætninger om, hvilke oplevelser du kan få på dagen i dag. Disse små horoskoper er i sagens natur skrevet så de dækker hele den del af befolkningen, der er født i hvert af de specifikke stjernetegn, de omhandler. De er med andre ord, ikke særlig nøjagtige.

Et personligt horoskop, der er baseret på dine egne fødselsoplysninger, er i modsætning til de nævnte små horoskoper, kun gældende for lige netop dig. De fleste mennesker bliver forundrede over hvor meget viden en dygtig astrolog kan få ud af få oplysninger: Fødselssted og fødselstidspunkt.

Dit horoskop kan fortælle dig, hvem du er som menneske, og hvordan du reagerer på bestemte ting. Ikke mindst kan dit horoskop fortælle dig noget om hvorfor du reagerer som du gør. Du kan finde ud af, hvordan du kan forbedre dig på nogle områder, og hvordan du på bedst mulige måde håndterer de situationer, du måtte opleve i livet.

Horoskopet kan også hjælpe dig til at forstå ting eller oplevelser, du har oplevet i løbet af din barndom. Samtidig kan horoskopet afdække i hvilken retning dit liv er ved at udvikle sig, og hvordan fremtiden ser ud. Et horoskop kan ikke forudsige fremtiden, men det kan hjælpe dig til at få indsigt i hvilke hændelser, der kan påvirke dit liv. På den måde, kan du selv aktivt forme dit liv, og få det til at bevæge sig i den retning, du selv ønsker. Dit personlige horoskop er på den måde uundværligt, hvis du ønsker at blive vejledt om, hvordan du bedst udvikler dit personlige potentiale, og opnår det liv, du selv synes er det rigtige.

 

Hvordan bestiller jeg et horoskop?

På Horoskoper.net kan du få lagt dit helt eget horoskop af den kendte og dygtige astrolog Adrian Duncan. Det kan være du allerede har hørt om Adrian Duncan, da han engang var en af de ivrige astrologiske tydere i tv-programmet Den 6. Sans. Han er i dag en af de bedste astrologer, vi har i Danmark.

Adrian Duncans horoskop giver dig ikke bare et indblik i, hvordan du er som person, og herunder dine mere generelle karaktertræk; han giver dig også viden om ting, der er sket i dit liv, og som har formet dig og gjort dig til det menneske, du er i dag. Samtidig får du at vide, hvilke ting der vil have indflydelse på dit liv. Ikke kun i nutiden, men også i din fremtid.

Dit helt eget personlige horoskop er yderst detaljeret, og du får en dybdegående beskrivelse af dit stjernetegn, og dig som person. Selve horoskopet kan være på mellem 20 og 40 sider og du kan selv vælge, om du blot ønsker dit horoskop i en PDF udgave, som du selv kan printe ud og studere, eller om du vil have et flot, indbundet horoskop i farver.

Lær meget mere om horoskoper og astrologi på Horoskoper.nets hjemmeside.