Krydsord

krydsord

Krydsord på Graviditet.dk. Er du gravid, så har du sikkert også oplevet, at der nogen gange bare er brug for at slå hovedet fra og beskæftige sig med noget helt andet.

Det kan også være, at du bare har lyst til lidt adspredelse, eller måske en udfordring.

Derfor har Graviditet.dk på vores søsterside Krydsord.dk fået udviklet et lækkert softwareprogram, der gør det muligt at hente krydsordsopgaver ind på Graviditet.dk, helt automatisk.

 

Løs en ny opgave hver uge – her på Graviditet.dk

Underneden finder du den ugentlige opgave, leveret direkte fra Krydsord.dk. Du kan løbende tjekke om dit bud på en løsning er korrekt – og synes du, at det bliver lidt for svært, kan du ydermere bede om et hint til at få opgaven løst korrekt.

Rigtig god fornøjelse!

Derfor kan du nu, og udi al fremtid løse gratis kryds og tværs her på Graviditet.dk.

 

Løs krydsord gratis – ny hver mandag

Der kommer en ny krydsordsopgave hver mandag, og de har alle sværhedsgraden ‘medium’.

Værd er det at nævne, at du på Krydsord.dk desuden finder mere end 1500 gratis opgaver, lige til at gå til – god fornøjelse!

På Krydsord.dk finder du noget for enhver smag.  For her ligger der mere end 1500 gratis krydsordsopgaver og venter – i 5 forskellige sværhedsgrader: børneopgaver, lette, medium, svære og ekspert. Derudover finder  du den meget populære krydsordsapp (der fungerer til både Ipad og alle smartphones) og et stort udvalg af gratis spil, en stor samling sudoku opgaver i forskellige sværhedsgrader, en kæmpe Wordfeud guide og meget mere.

 

Danmarks suverænt største krydsordsportal

Krydsord.dk blev etableret i efteråret 2011 og er med sine mere end 40.000 medlemmer Danmarks suverænt største samlingssted for krydsordsentusiaster. Dette såvel målt på antallet af daglige besøgende som på antallet af tilgængelige opgaver lige til at gå til.

Derfor er det også en stor glæde for os her på Graviditet.dk med den ovenstående kryds og tværs at kunne vise dig en lille smule af hvad der venter dig på Krydsord.dk.

Tag et kig ind på hjemmesiden og vurder selv om du skal være en del af det store fællesskab.

Alt, herunder at blive medlem, er naturligvis 100% gratis på Krydsord.dk!

Rigtig god fornøjelse med at finde løsningerne 🙂