Månedens Horoskop

Velkommen til vores 100% gratis sektion for horoskoper. Helt specifikt finder du på denne side månedens horoskop for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Horoskoperne er  leveret af den verdenskendte astrolog Adrian Duncan, og den hjemmeside han har, Horoskoper.net.

Skulle du være interesseret i at læse dagens horoskop, så er det netop i 2016 blevet muligt her på Graviditet.dk. Horoskopet udkommer naturligvis hver dag.

 

Månedens horoskop for Vædderen

Månedens horoskop for Tyren

Måneds horoskop for Tvillingen

Måneds horoskop for Krebsen

Måneds horoskop for Løven

Måneds horoskop for Jomfruen

Måneds horoskop for Vægten

Måneds horoskop for Skorpionen

Måneds horoskop for Skytten

Måneds horoskop for Stenbukken

Måneds horoskop for Vandmanden

Måneds horoskop for Fisken

 

Hvordan læser man månedens horoskop?

Et månedshoroskop er et horoskop, der viser hvordan planeternes indflydelse påvirker dit stjernetegn i den kommende måned.

Horoskopet gælder for alle mennesker, der er født i det pågældende stjernetegn, og er derfor selvsagt ikke særlig nøjagtigt. Horoskoper, såsom dags-, uge- og månedshoroskoper er lavet, så de dækker bredt inden for de 12 stjernetegn, og kan give dig et lille indblik i, hvilke generelle påvirkninger dit stjernetegn oplever. Læs mere om dit stjernetegn her.

Månedshoroskopet er således en generalisering, men kan give et fingerpeg om i hvilken retning din tilværelse kommer til at udarte sig i den nærmeste fremtid.

 

Hvad kan jeg bruge et horoskop til?

Dit månedshoroskop giver dig som sagt et overordnet indblik i, hvad der kan ske af interessante hændelser for mennesker, der er født i det pågældende stjernetegn.

Vil du gerne vide noget om dig selv, personligt, er det muligt at få lagt dit helt eget personlige horoskop. Med det personlige horoskop kan du således blive meget klogere på hvilke fremtidsmuligheder, der ligger åbne for dig – men også på hvilke udfordringer du kan tænkes at møde på din vej.

Med et personligt horoskop, der ikke kun dækker stjernetegnet, men er lavet til dig i forhold til din fødselsdato, fødselstidspunkt og fødselssted, kan du få afdækket sider af dig selv og tanke- og reaktionsmønstre, som du måske ikke var klar over, du havde.

Et personligt horoskop, kan give dig en kæmpe viden om dig selv og din baggrund og også give dig vejledning, som du kan bruge i din fremtid.

Får du lagt et personligt horoskop af en dygtig astrolog, får du ud over det astrologiske kort, også en dybdegående forklaring af, hvordan planeterne hidtil har påvirket dit liv, og hvad de fremover vil give dig af muligheder.

Den spændende astrologiske verden ligger åben for dig, og den kan du læse meget mere om på Horoskoper.net, der er hele Danmarks guide til astrologi, stjernetegn og horoskoper. Rigtig god fornøjelse med det 🙂

Rate this post