Ny app til gravide

ny app til gravideDer er ny hjælp at hente til dig som er gravid og til din partner og familie. Hjælpen kommer i form af en app til gravide, som giver dig mulighed for at få svar omkring din graviditet, når som helst og hvor som helst.

Den nye app til gravide har til formål at give dig og din familie mulighed for at følge med i graviditeten dag for dag, uge for uge.

 

Hvad kan den nye app til gravide bruges til?

Den nye app “Min Graviditet” er dedikeret til gravide, der har lyst til at følge med i deres krops og barns udvikling igennem hele graviditetsforløbet.

Min Graviditet har nogle sjove features som for eksempel “mave-selfien”. Mave-selfien giver dig mulighed for at tage billeder af din mave i løbet af hele graviditet, så du kan følge med i størrelsen og se hvordan den vokser – bliver maven bred eller bliver den rund som en fodbold?

Appen har en dagbogssektion, hvor du selv kan beskrive dine oplevelser. Når du er gravid, kan det være rart at skrive om, hvad du oplever. Selvom du kan tale med andre gravide, eller veninder, der har fået børn, så er graviditeter aldrig ens og dine oplevelser er helt personlige og betydningsfulde for dig.

I begyndelsen af graviditet oplever du mange forandringer i kroppen og måske fysiske gener som kvalme og hormonelle påvirkninger. Bivirkninger som kvalme, forsvinder typisk efter det første trimester, så du kan på appen registrere, hvornår det forhåbentligt fader ud med morgenkvalmen. I dagbogen kan du også notere din vægt og din vægtforøgelse, som du får målt hver gang du er hos jordemoder eller egen lægen.

Du kan i det hele tage bruge appen til at notere den information, du får hos læge og jordemoder, som bliver skrevet ned i din vandrejournal. Det vil sige alt om dig, såsom dit blodtryk, tegn på ødemer osv. og dit barns vægt og udvikling.

 

Videnscenter om graviditet på den nye app

Ofte har du som gravid masser af spørgsmål, du gerne vil have svar på. Enten søger du efter svarene på nettet, eller spørger dine veninder og ellers må du vente på dit næste jordemoderbesøg, til at få svar på dine spørgsmål omkring dig eller dit ufødte barn.

Med Min Graviditet behøver du ikke længere søge eller vente på svaret. I appens”Videnscenter” finder du svar på alle tænkelige spørgsmål. Det er den erfarne jordemoder Karen Bøhrnsen, der har skrevet alle teksterne og de er naturligvis baserede på hendes store erfaring og oplevelser.

Med appen får du :

  • Intuitiv app
  • Videnscenter
  • Dagbog
  • Dit barns vægt
  • 3-D billeder

Appen kan købes på App Store til kr. 25,-. Virksomheden bag appen oplyser, at der arbejdes på en android-udgave af Min Graviditet.

Rigtig god fornøjelse med den nye app!

 

 

4.6/5 - (7 votes)