Om os

Bag Graviditet.dk gemmer der sig en helt almindelig kvinde på 34 år, som endnu ikke har fået børn, men som til gengæld er yderst skruk 🙂

Mit navn er Nina Henriksen, og jeg har forsøgt at få børn i 2½ år nu. Det lykkedes at bliver gravid efter 1 år, men desværre udviklede fosteret sig ikke, og jeg aborterede i 8. uge. Siden da har der ikke været noget held.

I løbet af denne periode er jeg blevet mere og mere interesseret i alt hvad der har med graviditet at gøre, og da jeg fik muligheden for at overtage Graviditet.dk tog jeg chancen.

Graviditet.dk er nu blevet min mulighed for at dele alt hvad jeg finder frem til med alle de andre derude, som også interesserer sig for hele graviditeten.

Jeg er ikke sygeplejerske, jordemorder eller på nogen anden måde indeholder af en officiel uddannelse. Jeg er noget så spændende som Cand Merc i Logistik – men jeg har læst utrolig meget om graviditet… nok mere end jeg læste om logisitk 🙂

Derudover har jeg en svigerinde, som er sygeplejerske, og inden jeg skriver noget alt for bombastisk om fysiologien, så vender jeg det lige med hende, for at sikre at det også stemmer overens med hendes viden. Det gør det som regel.

Jeg håber du synes om min side.

Mvh Nina

NINA4