Parhoroskop

Parhoroskop af Adrian DuncanParhoroskop, astrologi og stjernetegn. Parhoroskoper er virkelig blevet populære i Danmark i de seneste år, og det er i grunden ikke så svært at forstå. For parhoroskopet giver dig som navnet antyder mulighed for at finde ud af, hvem du passer bedst sammen med.

Læs med nedenfor og find ud af hvilket stjernetegn, du passer bedst sammen med. På den måde får nemlig langt bedre mulighed for at finde den rette partner.

 

Hvad kan du få ud af et parhoroskop?

Der tages i denne overordnede indføring i parhoroskoper udgangspunkt i, hvad der er skrevet om emnet på Horoskoper.net, der har været så venlige at give os muligheden for at udbyde dagens horoskop til vores besøgende her på Graviditet.dk.

Har du endelig mødt drømmemanden, og vil du gerne vide, om I har potentialet til at blive årets par? Så skal du læse mere om, hvordan kærligheden arter sig inden for netop dit stjernetegn.

På Horoskoper.net kan du læse om alle stjernetegn og kærligheden.

Du kan for eksempel læse om, at hvis Vædderen skal finde en partner, der er mere end bare en kort affære, så er Tvillingen et rigtig godt bud på en ægtefælle for livet. Her er et meget sigende citat fra Horoskoper.net:

Vædderen får godt modspil af den intelligente Tvilling, der hjælper den til tider nervøse Vædder med at sætte tingene i perspektiv. Begge stjernetegn er gode til at kommunikere og de elsker at tale sammen, om stort og småt.

Du kan læse meget mere om stjernetegn og kærligheden på Horoskoper.net, hvor de dygtige astrologer udførligt fortæller om, hvilke stjernetegn, der passer bedst sammen.

Du kan læse alt om dit eget stjernetegn, og gennemgå alle kombinationer med de andre 11 stjernetegn for at finde ud af, hvem du er bedst matchet med.

 

Parhoroskoper og venskaber

Selvom parhoroskoper er opbygget for at finde ud af, hvem du bedst passer sammen med i alle aspekter af et parforhold, kan de også bruges til at vurdere venskaber. Du kan blandt andet læse om, hvordan du og din bedste ven supplerer hinanden igennem livet.

Tit er det sådan, at det er de selvsamme stjernetegn som dine næreste venner har, som du matcher allerbedst i et kærlighedsforhold. Det er måske ikke særligt overraskende, at vi finder venner der supplerer os, som kan bakke os op i svære tider, og som vi kan grine med i gode tider.

Det er bare ikke særlig ofte, at det er den måde, vi vælger partner på. Her spiller helt andre ting ind, og ofte lader vi ting som udseende, job og politisk holdning have en langt større betydning end de måske burde have. Måske kan vi lære noget af stjernerne.

 

Du kan få lagt et parhoroskop

Du kan også få lagt et personligt parhoroskop hos en professionel astrolog, så du kan få indblik i, hvordan du og din partner passer sammen.

Et parhoroskop lægges for dig og din partner. Det laves personligt til jer, så det tager udgangspunkt i begge jeres fødselsdatoer, fødselstidspunkter og fødselssteder.

Ud fra disse oplysninger, kan astrologen lægge et horoskop, der giver jer dybdegående information om hver jeres personligheder og stærkeste karaktertræk. Hvor de møder modstand hos den anden. Og hvor de komplimenter den andens træk.

I får mulighed for at lære hinanden endnu bedre at kende, og får en forståelse for hvorfor jeres partner reagerer som han eller hun gør. I får redskaber til at udvikle jer sammen, således at I kan supplere hinanden på bedst mulige måde, og mere konstruktivt, i stedet for at modarbejde hinanden.

Læs meget mere om parhoroskoper på Horoskoper.net.

Giv din vurdering