Se vandfødsel hvor moderen selv tager imod barnet

Har du tænkt på at føde i vand? Enten hjemme eller på en fødeafdeling? Forestil dig selv at tage imod dit barn og være den første der rører ved det.

Det er præcis hvad denne moder oplever. Hun føder sit barn i vand og række selv ned og tager imod det. Meget smuk oplevelse.

4/5 - (4 votes)
Monica Nielsen siger:

Jeg fødte ogå i vand da jeg fik mit barn. Det var også en god oplevelse for mig. Jeg fik muligheden for at tage imod mit barn selv, lige som på filmen, dog med lidt mere lyd på 🙂 Jeg har altid haft lyst til det og fik heldigvis mulighed for det, selvom det var tre uger før termin.

Helle Christina siger:

Jeg fødte min datter i vand. Det var min første fødsel og jeg har altid vidst at jeg ville føde i vand. Denne fødsel foregik på Horsens sygehus og gik helt fantastisk.Jeg har selfølgelig ikke noget at sammenligne med. MEN drømmen er at føde i vand, det kan varmt anbefales.

Channie siger:

Jeg venter mit første barn, og kunne rigtig godt tænke mig at føde i vand, hvorfor siger du det var grænse overskridende for dig Gitte??

Pete Andersen siger:

Hej Channie. Jeg har været med til alle mine børns fødsler og hver gang har mindst en del af den foregået i vand. Det har været supergodt. Vandet lindrer smerterne og hjælper til at slappe mere af – dog sommetider så meget at veerne går lidt i stå – så kommer man lidt op ad badekarret indtil der er gang i det igen. Det fungerer ganske fint og jordemoderen er vant til det.

Hvornår har du termin?
Mange hilsner
Graviditet.dk

Gitte siger:

Jeg venter også mit det 3 barn. Har 2 meget forskellige fødsler bag mig, men når jeg tænker efter kunne jeg ikke se mig selv føde i vand. For mig er det meget grænse overskridende. Jeg var i vand ved den første fødsel, og havde ingen glæde af det overhovedet. Fødsel 2 var 12 uger før tid, så der kom det slet ikke på tale. Men ser da frem til den 3 fødsel det er helt sikkert den kommer ikke ti at lige nogen af de andre 😉

jubijon siger:

Hejsa.
Jeg fødte mit andet barn, en pige, i vand i et stort badekar på fødegangen. Det var en rigtig god oplevelse, og det dejlige varme vand tager en del af smerterne ved veerne, så de ikke mærkes så markante.
Selve fødslen var behageligt og afslappende. Skal nu snart have mit 3. barn, og vil rigtig gerne have en vandfødsel igen.
Så jeg kan skam kun anbefale at prøve det. Det er en stor oplevelse og rar fornemmelse.