Sengeliggende graviditet: Hold hjernen aktiv med aktier

Sengeliggende graviditet: Hold hjernen aktiv med aktierAnnoncørbetalt indhold

Når du bliver tvunget til en sengeliggende graviditet af lægen, kan det forekomme som en kærkommen chance for afslapning på sofaen, med alle dine favorit tv-serier og en masse velfortjent hygge.

Ofte forvandler “hyggen” sig dog hurtigt til et dødkedeligt tomrum.

Sengeliggende graviditet betyder i sidste ende “i sengen” og frarøver dig derved en stor del af de normale fysiske og mentale aktivitetsmuligheder: Ingen rengøring, ingen gåture med hunden, ingen tur over til veninden.

Det kan hurtigt blive kedeligt, og for mange er det en udfordring at fylde dagens timer ud med noget meningsfuldt.

Manglende mental stimulation kan medføre ubehagelige symptomer såsom udmattelse, koncentrationsbesvær og hukommelsesproblemer.

Heldigvis er der dog forskellige hobbyer, der kan hjælpe dig med at holde hjernen i gang og bringe lidt mening til hverdagen, imens du ligger lænket til sengen.

Bliv en gravid aktie-haj

Et voksende antal kvinder er begyndt på en ny “graviditets dille” som holder hjernen skarp, og samtidigt sikrer at der kommer lidt ekstra småpenge i sparegrisen, hvis man er heldig.

Hvad enten du kunne tænke dig at prøve kræfter med handel og salg af aktier, obligationer eller valuta, kan online-trading være med til at holde dig i gang under graviditeten.

Der findes en længere række forskellige brugervenlige handels- og investeringsplatforme, som er lette at anvende til køb- og salg på aktiemarkedet. En af de bedre er SaxoTraderGO, se hjemmesiden her. På denne platform kan du samle alle dine investeringer ét sted og få adgang til forskellige redskaber såsom analytikeranbefalinger og analyse-grafer, der kan gøre opgaven lidt lettere – og det er samtidigt muligt at anvende SaxoTraderGO på tværs af forskellige enheder.

Sæt et lille beløb uden for det vanlige budget på en konto for sig selv og dediker kontoen til din kommende baby. Gør det under graviditeten til dit ugentlige mål at tjene lidt ekstra penge på aktiemarkedet til sjove børneting.

Denne simple, men udfordrende hobby, aktiverer hjernen gennem regnskab, problemløsning og konsekvenstænkning. Samtidigt giver køb og salg af aktier dig et klart formål at arbejde hen imod hver dag.

Planlæg dit barns fremtid

Hvad enten du leder efter et specifikt mål til din nye aktie-hobby, eller gerne vil foretage research, kan det være givende at undersøge hvilke babyprodukter og mærker, der findes på markedet og hvad for nogle du foretrækker til dit barn.

Dette er både gavnligt, da beslutningstagning og målsætning er med til at holde hjernen i gang, men sikrer også på praktisk vis, at du som kommende mor får taget nogle svære beslutninger på forhånd (så sparer du den tid senere)

Et eksempel på et udføreligt online-katalog, der kan hjælpe med at bedømme hvad et bestemt mærke har at byde på, er kataloger såsom bisgaardshoes.

Hvorfor netop bisgaardshoes nævnes som eksempel, skyldes at det tvinger dig ud i et svært moralsk dilemma, der dækker en lang række produkter lige fra overstående sko til babypudder: Valget mellem 100% naturlige produkter, eller produkter af syntetiske materialer, der kan indeholde skadelige stoffer.

Det kan være en god ide inden de første sko købes, at overveje hvorvidt du ønsker naturligt kalveskind og åndbare materialer, eller plastic sneakers.

På bisgaardshoes kan du skabe dig et overblik over hvilke fordele og ulemper der er ved rent læder vs. Syntetisk plasticmateriale og samtidigt læse nogle praktiske guides omkring barnefodens udvikling, valget mellem velcro og snørebånd og hvordan man vælger den første sko.

Forelsker du dig i et par sko fra kataloget, eller andre baby/børneting du finder på nettet, kan du sætte det som mål at skaffe nok penge på aktie-kontoen, til at købe netop den ting til din kommende baby og give dig selv et velfortjent klap på skulderen, for at være en aktiv sengeliggende mor.

5/5 - (2 votes)