Sjove historier om graviditet

Sjove historier om graviditetDet er jo en alvorlig affære, det her med at være gravid, og vi har da også mange artikler på graviditet.dk om alvorlige emner.

Men engang imellem må det være tilladt at grine lidt af alle de mange komiske situationer, gravide kvinder kan komme i.

Så her har vi samlet nogle af de (efter vor mening) sjoveste historier om graviditet, fortalt af kvinder som dig.

Tag dig en pause og slip smilebåndet fri.

 

Et lille udvalg af kvinders sjove historier om graviditet

… de fysiske skavanker:

”Jeg stod sammen med mit første barn i køen for at hilse på stormagasinets julemand, og med et fik jeg alvorlig morgenkvalme og var nødt til at kaste op, lige der på gulvet foran alle de ventende børn. Der var endda flere af dem, der skreg op. Pinligt!”

”Jeg udsatte så længe, jeg kunne, at gå over til ventetøj, men da mine bukser revnede midt i en restaurant, hvor jeg sad med en veninde, måtte jeg erkende, at tiden var kommet.”

”Det var sent i min graviditet, og jeg var kæmpestor. En dag var jeg i supermarkedet. Jeg havde ikke taget en kurv, for jeg skulle bare have et par ting, men så blev jeg overvældet af lyst til småkager og greb et par ekstra pakker, og da jeg så – langsomt – satte mig på hug for at nå endnu en pakke, fik jeg overbalance og satte mig med et drøn på gulvet. Der var småkagepakker alle vegne, og det tog mig flere minutter at komme op igen.”

 

– graviditetshjerne:

”Min graviditetshjerne gjorde det næsten umuligt for mig at huske ting, så da et forsendelsesfirma bad om mit telefonnummer, måtte jeg give op og sige, at jeg ringede tilbage.”

”Jeg er glad for, at min bil ikke blev stjålet, da jeg var gravid. En dag stoppede jeg et sted for at drikke en kop kaffe med en veninde, og da jeg kom tilbage til bilen, kunne jeg ikke finde ud af, hvad der var galt. Det viste sig at være musik, der spillede, for jeg havde efterladt bilen med motoren tændt i al den tid.”

 

– de professionelle:

”En kvinde var kommet på fødeklinikken med veer. Hun gik på toilettet og ville ikke komme ud, fordi hun var sikker på, at hun skulle lave nr. 2. Men det er et typisk tegn på, at presseveerne begynder, når det føles sådan, så jeg prøvede at få hende ind på bordet, så barnet ikke blev født i toilettet. Endelig satte hun nærmest i et spring hen mod bordet – med det resultat, at hun sad fast mellem bordet og væggen: Jeg var bange for, at barnet ville ramme gulvet, så jeg kravlede ind under hende som en automekaniker og ”fangede” barnet med en pude!”

”Jeg hjalp til ved et kejsersnit på en kvinde, der allerede havde flere døtre. Hendes ultralydsundersøgelser havde vist, at dette også var en pige, så da den nye baby kom ud og viste sig at være en dreng, blev hendes mand så befippet, at han flåede hendes iltmaske af og tog den på.”

 

– og så den kære:

”Vi fortalte min treårige, at der var en baby i min mave. Han så på mig med et meget alvorligt udtryk i ansigtet og sagde, ”Mor, spiste du barnet?””

5/5 - (1 vote)