Sjove måder at annoncere din graviditet

Sjove måder at annoncere din graviditetNu er du endelig blevet gravid – måske var det planlagt, måske kom det som en overraskelse. Hvorfor ikke fortælle din partner, venner og familie om den kommende familieforøgelse på en sjov og kreativ måde? Her finder du sjove måder at annoncere din graviditet på.

 

10 sjove måder at annoncere din graviditet på

  • Vil du overraske din partner med en glædelig nyhed, så gør det lidt festligt. Anbring en positiv graviditetstest i et champagneglas. Selvfølgelig uden champagne. Så kan I nyde de boblende dråber bagefter!
  • Der er ingen tvivl om at en sød lille sut, der er pakket fint ind som en særlig gave, vil få øjnene til at poppe hos modtageren.
  • To hagesmække – en lyseblå og en lyserød – kan ligesom sutten få din partners hjerte til at slå hurtigt.
  • Der er ingen bedsteforældre, der ikke vil bryde ud i glæde, når de åbner pakken med en personligt broderet hagesmæk eller bodystocking til baby med ordene: Jeg elsker Bedste. Sjove måder at annoncere din graviditet
  • Køb et krus med ”Verdens bedste far” på. Læg en graviditetstest ned i koppen.
  • Vær kreativ derhjemme. Skriv med en læbeblyant på spejlet i badeværelset – ”Du skal være Far”.
  • Det er en sjov måde, at fortælle familie og venner, at du venter dig, hvis du inviterer dem til kaffe og kage og skriver ” Vi skal være forældre” på kagen.
  • Du kan dele glæden om din graviditet med vennerne, ved at bruge en af de nye digitale graviditetstest, hvor der står ”Pregnant” i displayet. Tag et billede af testen og send det rundt til venner og familie.
  • Klip et hjerte ud af papir – skriv de ord, du synes er helt rigtige, og læg det på hans pude. Så får han den smukkeste overraskelse før sengetid.
  • Klassikeren over alle klassikere er selvfølgelig scanningsbilledet, som du kan lægge på de kommende bedsteforældres tallerken, når de kommer til middag. Så kan I fejre familieforøgelsen medSjove måder at annoncere din graviditet et festligt måltid.

 

Ud over disse 10 sjove måder at annoncere din graviditet på, findes der masser af andre måder, du på en festlig måde kan fortælle at du venter dig. Brug din kreativitet og lad dig inspirere af de ovenstående idéer. Kig på nettet – du kan både købe eller selv lave sjove overraskelser. Det kan være sjovt, uden at være besværligt eller dyrt.

Selv noget så enkelt som at købe et kort, der står “Tillykke med fødselsdagen” på, kan nemt laves til en sjov og sød idé, der gør modtageren glad. Streg “fødselsdagen” ud med en tyk tusch og skriv ”at du skal være far/mormor/farmor….” i stedet.

Og et kæmpe stort tillykke til dig, med din graviditet. Du kan læse alt om graviditet her på siden. Vi har en flot kalender, der beskriver præcist hvad der sker uge for uge igennem hele din graviditet. Har du særlige spørgsmål eller tanker omkring graviditeten, finder du et hav af artikler på Graviditet.dk, der kan hjælpe dig igennem den spændende tid du går i møde.

Gæsteindlæg af Rikke Korshøj Theill, forfatter til Bogen om Kejsersnit.

Sjove måder at annoncere din graviditet
3.3 (66.67%) 3 Stemmer