Skribenter

Kunne du tænke dig at være med til at gøre Graviditet.dk endnu bedre ved at skrive indlæg og besvare spørgsmål fra læserne? Så kan vi måske bruge dig som skribent…

Vi forestiller os, at du f.eks. er jordemoder, sundhedsplejerske, børnelæge, kostvejleder, diætist, yoga- eller pilatesinstruktør, forfatter eller andet relevant. Det er vigtigt at du kan skrive et aktivt, velformuleret dansk.

Du kan f.eks. stå for Ugens Tip eller måske endda månedens tema i en periode, hvis du har et større emne som du brænder for. Der mange muligheder, også flere end de mest åbenlyse, og du er velkommen til selv at komme med ideer.

Stikord til indlæg kan være: Adoption, amning, babysitter, babyudstyr, barnløshed, børnesenge, børnetøj, fostervandsprøve, frugtbarhedstest, fødselsforberedelse, graviditetstest, ernæring, hjemmefødsel, IVF, insemination, klapvogne, legetøj, pilates, sex, skoletasker, ultralyd, vandfødsel, ventetøj, vitaminer, yoga etc.

Vi tilbyder en enestående mulighed for at opnå en meget stor eksponering på internettet for en rimelig indsats. Som fast tilknyttet skribent er du nemlig Ekspert og får et fast link både fra dine indlæg og fra sidebaren, som er en del af alle sider på Graviditet.dk. Dette kan betyde mange ekstra besøgende på din egen hjemmeside – af mennesker der kender dig fra dine indlæg og ved hvad du står for (rigtig god markedsføring).

Hvis dette har din interesse, er du velkommen til snarest at tage kontakt på info@graviditet.dk og fortælle lidt om dig selv, et par ideer til emner du kan skrive om og gerne en henvisning til noget du tidligere eller fornylig har skrevet.

Mange frugtbare hilsner
Graviditet.dk