‘Sund baby uden kemi’ af Lene Midtgaard Hoedemann

Der er kemi i stort set alt, hvad vi omgiver os med, og noget af det kan på sigt gøre os syge. Derfor er præcis oplysning vigtig.

I den sammenhæng er småbørn og gravide og deres fostre mest følsomme, og derfor er behovet for oplysning allerstørst for netop den gruppe. Ofte er det nemlig svært at gennemskue hvilke stoffer der er i hvad, men med denne bog i hånden er man meget bedre stillet.

Sund baby uden kemi er en vældig god guide til alle gravide og nybagte forældre, som gerne vil give deres børn en bedre start på livet. Den indeholder oplysninger om produkter til babyer og småbørn, plejeprodukter, legetøj, udstyr og alt til boligen samt kosten og meget mere.

Sund baby uden kemi er en fin gaveidé til både den nybagte mor eller far og til den mere erfarne småbørnsfamilie (og selvfølgelig også til én selv).

Bagsiden af bogen:

Flammehæmmere? Parabener? Konserveringsmidler? Ftalater?

  • En guide til gravide og småbørnsforældre, der gerne vil nedsætte mængden af tilsætningsstoffer og kemikalier i hverdagen.
  • Viden om hormonforstyrrende og allergifremkaldende stoffer.
  • Enkle tips til at finde de rigtige produkter.
  • Overskuelige indkøbslister, du kan rive ud og tage med, når du skal købe babyudstyr og plejeprodukter,

Lene Midtgaard Hoedeman er centerleder for MiljøPunkt Østerbro – et lokalt miljøcenter i København. Hun har i mange år arbejdet med miljø og sundhed og holder foredraget »Sund baby uden kemi« for nybagte mødre og så er hun selv mor.

Bogen er udkommet på Lindhardt og Ringhoff i september 2010 og er på 184 sider.

Hvad mener du? Har du læst bogen? Synes du at det er vigtigt at undgå tilsætningsstoffer og kemi i forhold til børn? Skriv en kommentar…

Rate this post