Ugens Tip: Hold en grøn konfirmation!

Ugens Tip: Hold en grøn konfirmation!Forårets spiren varsler også de første konfirmationer. En udfordring for både de unge og deres familier. Men det kan også være en udfordring for sundhed og miljø.

Hvorfor ikke stræbe efter at gøre konfirmationen mere grøn og miljø- og sundhedsvenlig. Der mange små ting du kan gøre, som tilsammen kan gøre en større forskel…

Meget skal forberedes til den store fest. Indbydelserne skal ud, menuen skal vælges og bordet dækkes. Konfirmanden skal vælge tøj og tilbehør. Gaven skal nøje udvælges og købes.

Der er mange faldgruber, hvor man kan glemme miljøet eller sundheden. Men det er faktisk muligt at tænke på miljø og sundhed i forberedelserne til den store fest.

Informationscenter for Miljø & Sundhed har i år lavet en liste med nyttige miljø- og sundhedsvenlige råd, fakta og links, som du kan benytte dig af. Listen kan bruges til konfirmationen og non-firmationen samt andre fester.

Den indeholder blandt andet råd og fakta omkring skønhedsprodukter, gaver, bordopdækning og lister med forhandlere af mad, blomster og elektronik.

Se ideerne til en grønnere konfirmation her.

Hvad mener du? Har du allerede gjort dig disse overvejelser eller er det ikke noget du bekymrer dig om? Skriv en kommentar…

5/5 - (1 vote)