Ugens tip: Hvor gammel bliver du

Mange mennesker drømmer om at få at vide, om det i bund og grund kan betale sig at ændre på ens livsstil – hvor længe man f.eks. kan forvente at leve længere.

Måske drømmer du om at begynde at motionere og smide 15 kilo, at spise mere frugt og grønt eller måske ligefrem, at holde op med at ryge. Nu kan du teste dig selv og se om det kan betale sig…

Der er en række forskellige steder på nettet hvor du på få minutter kan beregne din forventede levealder. Alle stederne foregår det ved at du besvarer en række spørgsmål til din livsstil, hvorefter systemet beregner din statistiske levealder, dog desværre uden garanti.

Ideen er, at du først indtaster de rigtige informationer (uden at pynte på noget), så du får et realistisk billede af hvor du du står netop nu. Derefter taster du informationerne ind som om du allerede har opnået din nye livsstil.

Altså som om du er holdt op med at ryge, som om du er holdt op med at stresse, eller som om du allerede har smidt de 15 kilo du drømmer om at smide osv. På den måde får du et godt billede af hvad en ændring af din livsstil vil kunne betyde for din livslængde.

Selvfølgelig siger testen ikke noget om at de ekstra 12 år du vinder, nok ikke er den eneste præmie du får. Du får sikkert også mere velvære lige fra starten af. Tag det som en ekstra bonus.

Når du klikker på linket herunder, så kig lidt ned ad siden under »Værktøjer« og klik på linket »Beregn levealder«. God fornøjelse…

https://www-2.danicapension.dk/link/KendDitBehovStartLevealder

Hvad mener du? Hvor mange år ekstra år giver den livstilssændring du drømmer om dig? Skriv en kommentar…

5/5 - (1 vote)