Om Graviditet.dk

Graviditet.dk er inspirationsportalen for mennesker der søger aktuel viden og inspiration med fokus på naturlig ansvarlig sundhed. Indholdet er ikke en erstatning for faglig rådgivning af læge, jordemoder, sundhedsplejerske eller andre professionelle.

Graviditet.dk kan derfor ikke drages til ansvar for hverken positive eller negative følger af brugen af informationer fra denne portal. Ansvaret for at søge og bruge kompetent faglig rådgivning og/eller behandling er som altid dit/jeres eget.

Graviditet.dk har fokus på:

  • Aktuel viden om stoffer der kan hindre graviditet eller skade fostret
  • Orientering om kosttilskud og fødevarer der kan øge fertiliteten
  • Anmeldelse af nye bøger og andet specielt for gravide og mødre
  • At gøre livet for børnefamilier i Danmark sjovere, bedre og lettere

Alt materiale på Graviditet.dk tilhører Graviditet.dk. Ingen materialer må kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives, uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Graviditet.dk Brugere kan dog frit printe materialet til privat ikke-kommercielt brug på betingelse af, at dokumenterne ikke ændres, at der ikke tages penge for formidling af materialet og at Graviditet.dk angives som kilde.

Graviditet.dk kan ikke gøres ansvarlig for indhold der postes som kommentarer, da portalens åbne funktioner umuliggør en promte kontrol med, hvad der udtrykkes af meninger. I stedet opfordres brugere, der finder upassende, stødende eller fornærmende indhold, til øjeblikkelig at kontakte webmaster, der så vil tage skridt til at få stødende indhold fjernet.

Graviditet.dk forbeholder sig retten til, uden yderligere tilkendegivelse, at bruge alt materiale som bliver sendt til Graviditet.dk, på alle sider i portalen hvor materialet findes relevant og passende. Graviditet.dk forbeholder sig retten til at afvise/fjerne alt materiale, der anses for upassende; pornografisk, stødende, fornærmende, ulovligt, racistisk, chikane af navngivne personer eller materiale, der på anden måde er i strid med god moral og etik.

Graviditet.dk’s nyhedsbrev er en gratis service til dig som bruger portalen, og du kan nårsomhelst, du måtte ønske det, selv framelde dig igen. Ingen brugeres kontaktinformationer vil på noget tidspunkt blive videregivet til andre.

Annoncering på Graviditet.dk

Har du lyst til at møde de tusindvis af familier som enten aktivt ’arbejder’ på at blive gravide, faktisk er gravide eller som netop har været det?

Med den rette formulering og vægtning af mediets muligheder vil responset være markant. Graviditet.dk har hver måned mange tusinde unikke besøgende og endnu flere sidevisninger. Tilmeld dig vores annoncørinfo herunder og få mere at vide…