Anmeldelse: ‘Min Graviditet – en scrapbog’

Har du også ønsket dig en let og personlig måde, at organisere dine bedste minder fra tiden som gravid?

Med bogen »Min Graviditet – en scrapbog« får du et rigtig godt og smukt bud på hvordan du netop kan gøre dette…

bogmingraviditetdk.jpg
Det første der slår en når man står med bogen »Min Graviditet – en scrapbog« er, at det er en af de smukkeste bøger om emnet man nogensinde har set. På en eller anden måde har forfatterne og bogens grafiker opnået en fantastisk sammenhæng mellem tema og form.

Den anden ting der slår en er, at bogen er let at bruge. Det er ikke fordi du skal skrive så meget, at det nogensinde kan blive en byrde. Tværtimod har du som gravid sikkert lyst til at skrive mere, hvilket er med til at fastholde interessen helt til du har født.

Udover at der er plads til at du måned for måned, kan skrive om din oplevelse med at være gravid, finder du også løbende en kort beskrivelse af barnets udvikling skrevet i jeg-form – nærmest som små søde beskeder fra dit ufødte barn til dig.

Bogen er en rigtig god gave til dig selv eller den gravide veninde, som vil blive husket for livet, og når barnet bliver større kan det selv kigge med i bogen. Faktisk bør du anskaffe bogen allerede når I beslutter jer for at nu skal det være. Så har du endnu en ting at se frem til…

Bogens bagside:
Dette er bogen til alle gravide, der gerne vil bevare de hyggelige minder fra tiden som gravid. Her er plads til måned for måned at notere sine tanker, skrive om spisevaner og humørsvingninger og til at sætte billeder in af den voksende mave.

Bogen har også plads til scanningsbilleder og fotos af den nyfødte, ligesom man kan skrive om sit fødselsforløb og således gemme minderne fra den særlige tid.

Informationer:
Titel: Min Graviditet – en scrapbog
Forfatter: Pernille Westh og Fie Jørgensen
ISBN: 978-87-567-8461-0
Udgivelsesår: 2007
Pris: 129,-

Kender du denne smukke bog og har du brugt den? Skriv en kommentar og fortæl om din oplevelse…

Rate this post