Er det nok at prøve i 9 måneder?

Er det nok at prøve i 9 måneder?Hej. Jeg vil gerne høre, hvor længe man skal have prøvet at få børn, før man kan gennemgå tests for at se, om man overhovedet kan? Min mand og jeg har prøvet i 9 mdr. og jeg ved godt, at det ikke er længe, men vil gerne kende fremtidsudsigterne.

Dette er ved at være en kilde til stress og konflikter imellem os ligesom det på en måde også belaster vores sexliv. Hvad gør vi?

Hilsen N.

 

Kære N.

Jo, 9 måneder med et ønske om at blive graviditet kan da føles længe. I er også ved at nå tidspunktet, hvor man vil undersøge jer.

Et år med regelmæssig ubeskyttet samleje, hvor kvinden ikke er blevet gravid, kan betegnes som barnløshed. Så er der en grund til at undersøge årsagen til, en graviditet ikke er opstået.

Der er i dag heldigvis mange muligheder for graviditet, selv om det ikke kan lykkes ad naturlig vej.

Man ved også i dag, at æggelederen hos nogle kvinder trækker sig sammen, så æg og sædceller ikke kan mødes. Ãrsagen kan være psykisk. Spændinger opstår og skaber blokeringen.

Det er så let at sige, man skal slappe af. Elsk med hinanden, for at elske, ikke fortrinsvis for at få et barn. Men ikke desto mindre er det sandt.

Held og lykke

Graviditet.dk

Hvad mener du? Har du haft samme oplevelse og hvad gjorde du? Skriv en kommentar…

Rate this post