Sundere risengrød sådan gør du. Mange børn og voksne nyder smagen af risengrød. Særligt i december spises det ofte rundt omkring i hjemmene.
Desværre er traditionel risengrød ikke særligt sundt. Risengrød af hvide ris er fattig på vitaminer, mineraler og fibre.
Ofte drysses risengrøden med rigeligt kanelsukker. Det betyder at den trækker negative renter på sundheden.
Særligt for gravide, børn og ammende er det vigtigt at den mad vi spiser tilfører kroppen sunde næringsstoffer.
På den måde styrkes sundheden, immunforsvaret og udviklingen hos barnet.
Heldigvis
Sådan går du risengrøden mere sund og nærende
- Kog risengrød på økologiske fuldkorns-grødris – KLIK HER
- Variér toppingen – tilføj frugt, nødder med mere
- Brug ægte kanel/ceylon kanel – KLIK HER frem for kassai kanel
På den måde får du langt flere næringsstoffer i maden.
Og du holder blodsukkeret mere stabilt.
Og du undgår at belaste leveren og nyrene med kumarin (i kassai-kanel)
Rigtig god appetit
(indeholder affiliate links, der hjælper med at holde graviditet.dk kørende og opdateret)