Babynest

Når du kommer hjem fra fødegangen med din lille nyfødte baby, så kan du blive helt overrasket over at se, hvor lillebitte din baby ser ud i sin vugge eller babysengen, som du har gjort klar, til I kom hjem. En Babynest er den perfekte afhjælper.

Læs mere om den bløde Babynest i denne artikel.

Hvad kan en Babynest gøre for mit barn?

Babynesten er, som navnet indikerer, en lille baby-rede. Den fungerer som en varm lille hule, der pakker baby ind og holder ham eller hende varm og tryg.

En nyfødt baby er vant til de små og trygge omgivelser inde i mors mave. Når dit barn er født, ligger det ofte på samme måde, som det gjorde inde i maven. Det vil sige i fosterstilling med benene trukket helt op under sig. Der går lang tid og nogle gange flere måneder før baby strækker sig helt ud, når han eller hun skal sove.

En lille ny, der ligger rullet sammen i fosterstilling, fylder næsten ikke noget og har stadig brug for de trygge rammer, som den havde inde i maven.

Tidligere har man fundet løsninger som at rulle en dyne rundt i kanten af babysengen, eller at lægge brede kanter af skumgummi i kanten, for at give barnet en indramning, det kunne mærke og en følelse af tryghed. Med Babynesten kan du nu løse det problem så let som ingenting.

Hvordan bruges en Babynest?

Babynesten kan bruges i mange forskellige situationer. Babynesten vejer ikke meget, og du kan derfor have den med, hvor du end skal hen.

  • I vuggen. Du kan lægge din babynest ned i vuggen, hvor den kan give en afskærmning mod det åbne og det utrygge, som barnet opfatter det.
  • I barnesengen. På samme måde som i vuggen, kan Babynesten bruges til at skabe et tryggere rum, hvor baby kan sove og samtidig mærke Babynesten som en varm dyne omkring sig. Det giver bedre og tryggere søvn for din nyfødte.
  • I sofaen. Hvis du gerne vil hvile dig i sofaen med en god film, kan du have baby hos dig, mens han eller hun trygt ligger i Babynesten og putter.
  • I sengen. Selvom din baby sover i sin vugge eller i sin babyseng, kan det til tider være praktisk at have muligheden for at have din baby med i din seng. Har du baby liggende i Babynesten, kan den sove trygt ved siden af dig, uden fare for at den triller ned, eller at du skubber til din baby.
  • Når baby skal være med. Hvorfor ikke have baby liggende trygt i Babynesten, mens du laver mad eller spiser. Baby kan ligge ved siden af dig på gulvet, trygt og godt, mens du får ro til at spise et tiltrængt måltid.
  • Hos bedsteforældre. Der er ingen tvivl om at bedsteforældre, der ynder at passer den lille ny, også vil kunne have stor glæde af at have en Babynest hos dem, så de er klar og kan tilbyde trygge rammer til barnebarnet.

Babynesten åbner op for uanede muligheder, og det er egentligt kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvad du kan bruge den til.  Babynesten giver et varmt og trygt miljø til din baby, der kan nyde roen i sin egen lille rede.

Rate this post