Barselsgave

barselsgaveHvad skal du give i barselsgave? Det kan være utrolig svært at skulle finde en god gaveidé, der både kan bruges og bliver værdsat af modtageren.

Det kan være en jungle, at bevæge sig ind i en af de mange store babybutikker for at finde den helt rigtige gave, og man kan ganske enkelt blive overvældet af mængden af vordende forældrepar, der er ivrige efter at handle ind til det kommende barn.

I stedet for at bevæge dig ud i ukendt farvand, kan du læne dig tilbage, og med god samvittighed finde de skønneste gaveidéer til nybagte forældre lige her på Graviditet.dk, hvor vi véd, hvad babyer og deres forældre ønsker sig.

Læs mere i denne artikel om barselsgaver.

 

Barselsgave – hvad har modtageren brug for?

De fleste vordende forældre har gjort sig nogle overvejelser over, hvad de gerne vil have, deres nyfødte barn skal udstyres med. Der skal gøres mange indkøb til en baby, og nogle forældre har købt alt inden baby er kommet til verden.

Andre forældre har købt lidt basisting, men vil hellere vente med de store ting, til baby er kommet til verden. Igen er der også forældre, der ikke har købt noget, måske fordi de afventer barnets køn eller lige vil vurdere, hvad deres behov egentligt er, når barnet er født.

barselsgaveHvad du skal købe i barselsgave afhænger selvfølgelig af hvilken slags familie, du skal købe barselsgave til.

Det er blevet mere og mere populært for kommende forældre at lave en decideret ønskeliste. Har du ikke en liste at gå efter, er der kun at lade sig inspirere her.

 

Babynesten i barselsgave

Den skønne Babynest er den perfekte gave til nybagte forældre, og den er uden tvivl allerede på manges ønskeliste. Babynesten er ikke bare sød at se på, den er også lækker i kvaliteten og du kan vælge den i mønstre, der passer til modtagerens smag.

Babynesten bruges, som navnet antyder, som en lille tryg rede til den nyfødte. Den er en blanding mellem en dyne og en madras, som giver baby en følelse af tryghed og ro, fordi den pakker baby ind og giver samme fornemmelse af tryghed, som babyen havde inde i mors mave.

Babynesten kan tages med overalt og er perfekt til både når barnet skal sove og også når baby bare “skal være med”. Der er ingen tvivl om, at både forældre og baby vil blive lykkelige for at få en Babynest i barselsgave.

Babynesten findes til priser i mellem kr. 499,- og 749,-. Se alle de flotte udgaver af Babynesten her.

Her på Graviditet.dk er vi vilde med Babynesten, der giver tryg og rolig søvn til nyfødte.

Barselsgave
5 (100%) 2 Stemmer