Bestem dit barns køn

Bestem dit barns kønMåske har du allerede fået to drenge og vil gerne have en pige?

Eller måske har du allerede fået piger nok og vil gerne have en dreng? Du kan faktisk selv kan bestemme dit barnets køn!

Moderne forskning indenfor graviditet tilbyder en række forskellige metoder til sædsortering hvor man med 90-95 % sikkerhed kan bestemme barnets køn.

Der har gennem årene været stærke diskusioner for og imod sædsortering i Danmark, og indtil videre er det ikke tilladt i Danmark. Metoden er udbredt i fx USA hvor det koster fra omkring 3.000 kroner pr behandling.

Der findes en gratis metode, der med en vis succes har mere end 30 år på bagen.

Shettles metoden blev udviklet i løbet af 60erne af den amerikanske læge Landrum B Shettles, og beskrivelsen af metoden udkom første gang i bogform i 1971.

Siden har bogen solgt millioner og atter millioner af eksemplarer. Nogle af Shettles følgere siger, at de har 75-90 % succes med at bestemme deres barns køn med metoden.

Metoden bygger på nogle anatomiske forskelle på de sædceller, der kan give pigebørn (X) og dem der kan give drengebørn (Y).

Vil du have en pige?

X’erne er større, stærkere og lever længere – men de bevæger sig langsomt. Y’erne derimod er mindre, svagere og lever kortere tid. Til gengæld bevægere de sig hurtigere.

Derfor mente Shettles at hvis du har samleje i missionærstillingen hvor sæden ofte udløses overfladisk, og samlejet finder sted 2-4 dage inden ægløsningen, så ville kun de mest sejlivede Y-sædceller overleve.

Det ville favorisere de naturligt mere sejlivede x-sædceller og øge sandsynligheden for at få en pige.

Vil du have en dreng?

Hvis du ønsker en dreng, vil samleje i timerne op til æglæsningen, udført bagfra hvor sæden udløses tæt på livmodermunden, øge sandsynligheden for at de hurtigere Y-celler når først frem til ægget.

En af grundene til at samlejestillingen er vigtig i Shettle metoden er at klimaet i skeden har en lav ph-værdi, og det er ikke godt for de mindre og svagere Y-sædceller. Derfor skal de helst afleveres så langt oppe i skeden som muligt for at de ikke skal svømme så langt i de fjendtlige omgivelser.

3.1/5 - (34 votes)