Bliv klar til din babys ankomst

Bliv klar til din babys ankomstAnnoncørbetalt indhold

Om du venter dig dit første, andet eller tredje barn, så er der altid overraskende mange ting, du skal have styr på, og det er dejligt at være klar til babys ankomst.

Har du været igennem det hele før er det klart, at der er ting du kan genbruge, men der er garanteret også mange ting du gerne vil have fra ny alligevel.

Din smag og dine holdninger har sikkert også ændret sig, og derfor er det altid en god ide at forberede sig i god tid.

Ny pusletaske til babys ankomst

Skal du ud og have en ny pusletaske, så er det selvfølgelig vigtigt, at den kan indeholde alle de personlige pleje-ting, som din baby har brug for. Der skal være plads til bleer, vaskeklude, cremer, vådservietter og mange andre ting.

Men bare fordi det er en praktisk taske til alle babyens ting, behøver du jo ikke vælge den første og bedste du ser i butikkerne. Går du op i kvalitet og mode, så betyder det sikkert noget for dig, at tasken er fra et lækkert brand og passer til din stil generelt.

Hos NEYE kan du finde praktiske og moderigtige pusletasker, der udstråler, at du stadig har styr på stilen, også når du er blevet mor. Klik ind på www.neye.dk og bliv inspireret.

Sikr dit barns tøj og ting med smarte navnemærker

Har du børn i forvejen, så kender du helt sikkert til problemet – ting og sager forsvinder på mystisk vis, og nogle gange kommer dit barn sikkert også hjem med flere ting, der ikke tilhører ham eller hende.

Med smarte navnemærker fra Byhappyme kan du i højere grad sørge for, at dit barn får sine egne ting med hjem fra institution og skole.

På hjemmesiden kan du designe dine egne, personlige mærker, som du kan sætte i dit barns tøj i nakken eller ved vaskeanvisningen. På denne måde kan dit barn, pædagoger og lærere altid finde frem til barnets tøj uden at forveksle det med alle de andre ting som ofte flyder rundt omkring i klasselokalerne og institutionerne.

Læs mere om navnemærke til tøj hos Byhappyme. Mærkerne tåler selvfølgelig maskinvask, så dit barn kan boltre sig på legepladsen præcis som han eller hun plejer, helt uden bekymring.

Bestiller du for mere end 250 kr., så opnår du fri fragt, og dine produkter bliver desuden leveret i løbet af få dage. Gør det nemt for alle parter med fikse navnemærker. Du vil helt sikkert ikke fortryde det.

5/5 - (2 votes)