»Pippi Power« af Gitte Jørgensen

Pippi Power - af Gitte JørgensenSelv om man er gravid, skal man jo ikke gå helt i “baby-mode”! Så har du lyst til at få stillet en masse spørgsmål til den måde, du lever dit liv på.

Og har du lyst til at blive kreativt inspireret til hvad du ville kunne gøre anderledes – hvis altså du kan, vil og tør? Så er denne bog noget for dig…

“Pippi Power” er en bog helt i Pippis ånd. Den vender tingene på hovedet og ser på dig og dit liv. Opfordrer dig til at ryste posen og gøre noget omvendt. Finde din livsenergi og indre kraft ved at tænke Pippi indover. Den behandler emner som skabelse, nydelse, passion, selvværd, kreativitet, netværk og indre kraft. Alt sammen skrevet med et glimt i øjet af journalist Gitte Jørgensen, der tidligere har skrevet Simple Living.

Gitte Jørgensen begrunder lysten til at skrive netop denne bog med, at hun har opdaget at mange godt ved, hvad de ville gøre i deres liv, hvis ellers de havde modet, styrken og selvværdet til det. Og så fandt hun på at bruge Pippi Langstrømpe som rollemodel. Pippi tør nemlig slippe kontrollen og hoppe ud i det. “Jeg bliver gladere, når jeg tænker ‘pippisk’ og jeg kan se, at det gør andre kvinder også”, siger Gitte Jørgensen i sin indledning.

“Kender du det, at man kan være bange for at være for meget? Man kan være nervøs for, om man tager for meget plads, der skulle have været en andens. …Er det ikke interessant? At det, der egentlig er så naturligt – at blomstre, at blive begejstret, at blusse op, at live op, at danse løssluppent, at grine højt, at elske, at være passioneret, at græde, at hænge, at være nede – skal være belagt med skyld og skam, selvbebrejdelser og selvpineri”, skriver hun i et af kapitlerne.

Tag en pause fra korrekt kost, amning og barnets udvikling og læs en underholdende og sjov bog med en alvorlig pointe.

Bogens bagside:
Hvad ville du gøre i dit liv, hvis du var en Pippi?
Hvad ville du gøre om en time, på torsdag, i næste uge eller om tre år?

Kan du mærke det? Pippi-glimtet! Det glimt, der får os til at lyse, når vi begynder at lege med livets muligheder og opdager, at meget mere kan lade sig gøre, end vi måske gik og troede.

Hvis du har lyst til at leve (og tænke!) mere “pippisk”, så er denne bog noget for dig! Den vil opmuntre dig til at lege med og udvikle din egen Pippi Langstrømpe-kraft. Den vil inspirere dig til at opbygge dit selvværd, dit mod og din styrke så du kan sige de ord, der er på dine læber og danse de trin, som du selv og verden mangler.

Så … hvad skal der ske, når du tager din indre Pippi-kraft til dig?

ISBN 978-87-570-1710-6: Udgivet af Det Schønbergske Forlag i okt. 2008. Hæftet. 238 sider.

Hvad mener du? Har du allerede læst bogen? Hvad synes du om bogen? Skriv en kommentar…

Rate this post