Er jeg gravid udenfor livmoderen?

Spørgsmål til Sundhedsplejerske Lene Dyhrberg:

Jeg er i morgen i 7. uge. Jeg er blevet scannet 2 gange uden de kan se noget foster, men en hinde i livmoderen. Har fået taget 3 blodprøver som stiger 210-740-7453.

Derudover er der en cyste på min højre æggestok, som er vokset fra 1. til 2. scanning. Den er nu 53 i diameter. Jeg har mange smerter i mit underliv, mest i den højre side. Hvor kan det foster være?

Hilsen »Gravid udenfor livmoderen«

Kære »Gravid udenfor livmoderen«

Der er fortsat en stor uvished omkring din graviditet, både hører jeg og forstår jeg. På dit spørgsmål om, hvor kan det foster være, kan jeg jo heller ikke give dig et klart svar. Dine smerter i højre side håber jeg du har fortalt om til lægen, så lægen kan give dig en mulig forklaring.

Jeg tænker, om cysten er fosteret, men så ville det jo nok ses på scanningen. Selvfølgelig, skal du ikke gå i så svær en uvished, hvis nogen kan give dig et svar. Jeg synes det er en læge, som skal svare dig. Og helst lægen, som scanner dig. Jeg synes, du er god til at udtrykke, hvordan du har det, og hvad du er bekymret for, her på mail.

Udtrykker du dig mon lige så klart overfor lægen, eller dem som scanner dig? Jeg håber snart, du får en afklaring.

Jeg ønsker dig held og lykke.
Lena

Lena Dyhrberg
Privatpraktiserende Sundhedsplejerske

Hvad mener du? Har du også oplevet det som spørgeren bekymrer sig om – og hvad gjorde du for at finde ro? Skriv en kommentar…

Rate this post
maria siger:

heej.

altså det her er kun en teori, men har ik haft min mens i ca. 2 måneder nu er gået meget ovet tid. altså vi har gjort med beskyttelse og jeg er ik på p-piller. jeg har haft lidt kvalme en gang imellem men har ik andre sådan tegn på jeg er gravid?
men kan jeg være gravid?
hilsen maria.

Maria siger:

Hejj Igen.
Sidste uge i mandags stoppede min Menstrasion Og her igår begyndte Det a bløde Igen Men stoppede her Til morgen?
Er jeg stadig gravid eller Er jeg ik?
Hjælp.
Hilsen maria

Pete Andersen siger:

Hej Maria. Du er nødt til hurtigst muligt, selv at tage en graviditetstest eller få din læge til at gøre det. Hvis du er gravid og svangerskabet skal afbrydes, er det bedre det sker så tidligt som muligt. Graviditetstest kan købes biligt på nettet eller i flere supermarkeder.

Mange hilsner
Graviditet.dk

Maria siger:

Hejj.
Jeg Er en pige på 14 år som har en Dejligt Kæreste. Men problemet Er jeg tror jeg Er gravid?
Sidst Vi havde sex vaR for 3 uger siden, Og Vi brugte ik beskyttelse Og Vi Er mere end sikre på a han kom i mig!
Men tog en fortrydelsespille 2 timer efter. Men de sidste uger har jeg haft virkelig ondt i maven Og hoved pine Og kvalme Og mit humør har været meget skiftene.
Er jeg gravid?
VærE sød a svar.
Hjælp.