Kan man mærke om man er gravid?

Kan man mærke om man er gravid?Min kæreste og jeg prøver at blive gravide. I fredags var det 10. dag efter sidste mens og vi har haft sex dagligt i hele min ægløsningsperiode. Hvor hurtigt efter kan man mærke om man er gravid?

Jeg ved ikke om det er fordi ønsket om graviditet er så stort, men jeg har haft lette menstruationssmerter (som om min livmoder er større) de sidste to dage og en konstant summen i underlivet. Jeg ved at hormonbalancen ændrer sig umiddelbart efter ægget har sat sig fast, men hvornår er det?

Hilsen fra S.

Svar: Kan man mærke om man er gravid?

Hej S.

Det er svært at vurdere, om dine symptomer er graviditetsrelateret. Det er nemlig meget forskelligt fra kvinde til kvinde hvor hurtigt efter en befrugtning, at man oplever graviditetssymptomer. Nogle mærker slet ingenting, og finder først ud af, at de er gravide, når deres menstruation udebliver. Andre kan mærke symptomer ganske kort tid efter (nogle få dage), at befrugtningen af ægget er sket.

Det er svært at vurdere, hvad der gælder i dit tilfælde, og kun tiden vil vise, om du er gravid eller ej.

Mht. hvornår ægget sætter sig fast, så siger man , at ca. 5-7 dage efter befrugtningen vil ægget sætte sig fast i livmoderslimhinden.

I må derfor væbne jer med tålmodighed lidt endnu og se, om du får din menstruation til tiden eller ej, og derefter handle ud fra det.

Kærligst

Graviditet.dk

3/5 - (4 votes)
camilla siger:

hov beskeden var til nanna

camilla siger:

hvorfor dyrke ubeskyttet sex hvis man ikke ved om man vil tage det ansvar der kommer ud af det. mig og min kæreste har i 8 lange år prøvet at blive forældre og fik sidste år af vide at dette kommer vi aldrig til at opleve. jeg er gået ned psykisk og kan ikke klare for meget press og nyheder om at folk i min kreds skal være forældre og sidder man og læser her at du ikke kan oppe dig og stå ved dit ansvar.
der sidder folk der er ligesom mig bund ulykkelige over at de ikke kan få deres størreste ønske opfyldt og vil gøre alt for at få et barn.,

Nanna siger:

Hej alle.
Til dem som er gået over tid, dette kan både være i er gravide men det kan også være tegn på PCOS.
PCOS er en sygdom hos kvinder med vandblærer i æggestokkene og ca 50 procent af de danske kvinder ved ikke de har det, selvom de faktisk har. Så måske gå en tur til lægen og bede om at få det undersøgt?
Jeg har selv PCOS og fik at vide min mens ikke ville være normal mere. Fik derefter også at vide at det at blive gravid ville blive svært for mig uden ‘noget hjælp på vejen’. Det ville blive værre hvis jeg ikke kom i behandling. Tegn på PCOS er ting såsom overvægt omkring maven (bildæk) udeblevet mens, Hårvækst underlige stæder såsom på brystet eller hagen og lignende. Der er flere ting om det men det kan da blive kigget op på google der er meget om det.
Jeg har idag taget 2 gradivitetstester og begge var positive og må derfor ringe til min læge i morgen.
Dette barn var ikke planlagt. Jeg er studerende, har en kæreste uden job efter krisen og jeg er 23 år gammel. Jeg er super bange for hvordan folk skal tage dette såsom min familie og derfor ved jeg faktisk ikke om jeg bør beholde dette barn. Er der nogle der har et godt råd til mig i forhold til det måske?

Sandra siger:

hej jeg vil meget gerne høre om man kan blive gravid selvom man ikk har fået sin mens? jeg har ikke fået det i 2 måneder nu, er virkelig bekymret??

Sandra siger:

hej jeg vil meget gerne høre om man kan blive gravid selvom man ikk har fået sin mens? jeg har fået det i 2 måneder nu, er virkelig bekymret??

mia siger:

Hej Pia
Ja det hjælper lidt at høre at du også kun havde en fornemmelse. Det har jeg også og nogen gange har jeg ikke, for så tør jeg ikke tro på, at noget så fantastisk som at få et barn kunne ske for mig..
Jeg har bestilt nogle teste inde hos noget som hedder billigeteste.dk mon ikke de er pålidelige nok 😉
Nå men jeg venter spændt 😉
Og et stort tillykke til dig med de 8 uger, det er jo helt fantastisk, ville ønske det var mig;-)

Pia P. siger:

Hej Mia,
Det første 14 dage havde bare den fornemmelse af at jeg var gravid. Ingen ømme bryster, men jeg tissede en del og havde en oppustet mave. Spiste flere gange af mindre potioner. Nu er jeg i 8.uge og er først begyndt at få ømme bryster lidt. Så det er ikke alle kvinder der har ømme bryster. Det er med at tisser meget, er ikke noget du bilder ind, for man kan tisse mere af andre grunde, som at drikke meget væske, fryser… Du mærker næsten altid, hvis du har det anderledes..
Angående til testen… Jeg ventede en uge efter mens. udeblev, for nogen gange kan mens. jo være forsinket et par dage. Jeg købte et test i Rema100 til en 20er. Den var god. Så du behøver ikke invester i det dyre, en bare købe en billig test. Du kan jo også bare tage en tid hos lægen, hvilket er nemmere og gratis. For vi skal jo til ham/hende efter at have tage testen for at konstater det…
Håber at det kunne hjælpe dig lidt.

mia siger:

Tusind tak for dit svar, det hjalp at høre at det er okay at tænke over det 😉 Jeg vil fortsat blive ved med at ønske det højt. Jeg går ud fra at det lige er tidligt nok med en graviditetstest men efter mine beregninger skulle min mens komme d. 11/3 håber den blir laaaangt væk, men jeg kan vel først teste hvis min mens udebliver.
Jeg spurgte en af vores venner om hun havde nogle graviditets symptomer de føste 14 dage, og hun havde rigtig ømme brystvorter, det har jeg altså ikke, jeg tisser bare mere end normalt, eller også er det bare noget jeg bilder mig selv ind.
men ak, jeg håber virkelig at der er gevindst.

Pia P. siger:

Hej Mia…
Du skriver at i ønsker jer et barn og tænker heletiden på det. Det vil kun gavne og ikke blive umuligt. Har du læst bogen “the Secret” (hemmeligheden? Bogen er og udkommet på dansk. Der siges hvad hemmeligheden er få det man ønsker. Man skal tænke på det man ønsker og tror at man vil få det. Jeg tror på hvad der står i bogen. Jeg har selv erfaret at det virker. Vi ønskede os et barn… Jeg lagde p-pillerne på hylden i slutning af dec. Jeg begyndte søge på nettet om gravidetet og mine tanker var om at blive gravid og glæden over at få et barn. Under søgning fandt denne side graviditet.dk. En rigtig god hjemmeside. i januar fik jeg min mens. til tiden, men mine tanker var stadig om at blive gravid. I februar udebliv min mens. og tog testen. Så var der bid.
Min veninde sagde at hvis man lagde en pude under numsen og ligge ca. 20min efter samlejet, vil det hjælpe. Jeg lagde en pude under og slappede af i 20 min. For det kan jo ikke skade, men kun gavne for os der ønsker graviditet.

Held og lykke… Håber at du har en bitte i maven.

Hilsen
Pia

mia siger:

Hej med jer, og tillykke til alle jer som er gravide 😉 Jeg har et spørgsmål. Jeg ønsker en graviditet så meget, og det fylder mit hoved rigtig meget. Endelig for en lille uge siden begyndte vi at prøve. Jeg har taget ægløsningsteste og vi havde samleje på ægløsnings tidspunket. jeg har ikke mærket nogle symptomer endnu, ihvert fald ikke hvad jeg har lagt mærke til. jeg har hørt så mange sige at hvis man tænker for meget over det, sker det ikke. Men jeg synes dog at efter vi lige som har prøvet er jeg lidt mere afslappet, men tænker stadig over det. Så kan man tænke så meget over det at det bliver umuligt?? Ved nærmere eftertanke har jeg godt nok tisset en del.

Pia P. siger:

Hej Pete Andersen,
Jeg har registeret mig og der står at der ville blive sendt et password til min e-mail, men har ikke modtaget. Jeg håber at vil hjælpe mig

Sanna S siger:

Hej Stine
Jeg ville lige skrive til dig da vi næsten står I den samme situation. Det er lidt sjovt 🙂
Forskellen er at jeg stoppede med mine piller for 2 måneder siden, og vi aftalte også bare at tage det stille og roligt, men man kan jo ikke lade være med at glæde sig, og regne lidt på det.
Sidste måned havde vi ik sex så ofte, og jeg ved nu at vi ikke ramte min ægløsning. Denne måned har jeg så regnet mig frem til at jeg havde ægløsning sidste weekend, hvor min kæreste og jeg var sammen et par gange…
Jeg kan desværre ikke svare på dit spørgsmål, for jeg står i fuldstændig samme situation. Jeg føler mig bare lidt influenza agtigt. Lidt feber, og mathed, og så jeg havde jeg plet-blødning efter vi havde sex. Hvilket jeg ikke plejer at have! Nu venter jeg også på de næste par uger går rigtig stærkt 🙂
Du må endelig skrive hvad der sker.
Knus

Sandra siger:

hej jeg har været hos lægen idag og testen var også negativ der.-.. men har do stadigvæk ikke fået min lort??? er meget bekymret nu, hva skal jeg gør????

Marianne siger:

Hej Pia og Sussi!
Mange tak skal I have:-)
Jeg har opprettet mig derinde, men kan altså ik lige finde ud af det..hehe..jeg venter bare til en af jer skriver først, så må jeg se om jeg kan derfra;-)

sussi siger:

Marianne: Et stort tillykke så er vi sat til næsten samme dato 🙂
Pia P: Ja lad os skrives ved inde i det forum 🙂

Pia P. siger:

Hej Sussi og Marianne..
lad os diskutter i forumet som Pete har oprettet “Termin okt”

Marianne: et stort TILLYKKE

Stine siger:

Hej piger..

Jeg har nok lidt det samme spørgsmål som alle jer andre.. Jeg smed p-pillerne i oktober og selvom vi aftalte bare at tage det som det kommer, kan man jo ikke lade være med at ønske at blive gravid når nu beslutningen er taget.
De andre måneder har vi ikke “gået efter” ægløsningen specielt og jeg har heller ikke haft på fornemmelsen at være gravid. Men denne gang er det lidt anderledes, jeg kan ikke rigtig sætte en finger på hvad det er. Jeg havde ægløsning sidste weekend og der havde vi sex et par gange, og siden har jeg haft en lille bitte fornemmelse inden i samtidig med at mine brystvorter er lidt ømme.. Hmmm, synes det er svært. Det kan jo lige så godt være ønsketænkning. De næste uger må gerne gå lidt stærkt, så jeg kan få svar:-)
Nå ja, mit spørgsmål var vel egentlig.. tror I det er muligt at få ømme brystvorter af ren ønsketænkning?
Knus

Marianne siger:

Hej Pia og Sussi!

Så har jeg endelig fået den gode nyhed at vide, nemlig at jeg er gravid!:-D Jubiiiiii…:-) Dejligt.. Jeg havde det selvfølgelig på fornemmelsen, men det er alligevel dejligt lige at få det bekræftet:-) Jeg er sat til d.21.oktober..så jeg tilhører jeres temin-gruppe:-) Men det kan selvfølgelig blive lavet om hele tiden..nu må vi se;-)
Lovede jo lige at skrive herind og fortælle jer den gode nyhed:-)

Pete Andersen siger:

Hej Sussi og Pia og andre med termin i oktober 2009. Jeg har oprettet en termingruppe i forum. Der kan I tale mere uforstyrret sammen ligesom forumet også har mulighed for at sende personlige beskeder til hinanden.

Mange frugtbare hilsner
Graviditet.dk

sussi siger:

Hej Marianne 🙂
Held og lykke hos lægen, jeg tror du er gravid!
Du må skrive når du har fået besked. Det bliver super spændende 🙂

sussi siger:

Hej Pia P.
Tusinde mange tak 🙂 og i lige måde da. ja det er sjovt at skrive med en som er lige langt som en selv 🙂 hvor gammel er du? Skal nok passe på mig selv – og det må du sørme også gøre da 🙂

Pia P. siger:

Hej Sussi…
Et stort TILLYKKE. Det er dejligt at høre at det er et ønskebarn. Vi var også heldige som jer. der gik kun 1 mdr. så var der bid… vi er samme terminsgruppe… Oktober måned. Det er rart at skrive med en der har samme termin som en… Held og lykke med graviditeten:-)og pas godt dig og den bitte i maven.

Marianne siger:

Hej Sussi!
TILLYKKE!! Sikke en dejlig kæmpe nyhed.. Jeg skal selv til lægen på fredag efter to tests, hvor begge var lidt utydelige, så jeg håber selvfølgelig på det samme, som du var ude for:-)
Held & Lykke med graviditeten

Marianne siger:

Hej Pia!
Ja jeg på min dåse står der jeg skal tage 2 piller. Jeg skal have taget blodprøve på mandag og ikke urinprøve, men håbe det tager ligeså kort tid:-)
Mange tak for svar, du har virkelig været en kæmpe hjælp!:-)
Jeg lover at skrive herinde efter jeg har været til lægen på fredag og så vil jeg selvfølgelig komme med nyheden (som forhåbentlig er god);-)

Pia P. siger:

Hej Marianne…
lægen tager en urin prøve og efter 3-4 min får du det vide… Folsyre og folinsyre er det samme… men spørg aporteket… Jeg skulle købe gravitamin med 0,4 mg folinsyre.. Der stod noget folat… Jeg spurgte aportekeren og hun hjælp mig… der var to slags. Hun fortalte ogse hvad der forskel… den ene er kun en tablet den anden skal man tage 2 tabletter… Jeg har også haft en dag med maget mave smerte og næste dag ikka have nogen… det er heller hverdag jeg har oppustet mave… Jeg håber det beste for dig. Pas bare godt dig selv… løft ikke noget tungt og vær forsigtig…

sussi siger:

Hej alle sammen.
Jeg er også gravid 😀 Er ind til videre sat til d. 19 oktober så dvs. jeg er 5 ½ uge henne :). Da jeg tog testen var den ene streg tydelig og den anden meget utydelig, fik tid ved lægen dagen efter som bekræftede med det samme jeg er gravid. jeg er simpelthen så glad! Min kæreste og jeg havde prøvet i ca. 3 mdr før der var bid, så det var egentlig meget hurtigt :). Ville bare lige dele min lille nyhed, :). Så nu glæder jeg mig bare til jeg skal op og have lavet vandrejournal 🙂

Marianne siger:

Hej sandra!
Jamen skulle du så ikke have haft den ca. d.12.feb.? (og man kan selvfølgelig godt gå over tid) -Det er da sådan jeg regner mit ud..:-/

Sandra siger:

Hej jeg har snakket med lægen idag hun sagde at jge kun var gået 2 dage over min mens og hun tror ikk at jeg er gravid… jeg vil gerne have jeres hjælp… jeg fik min mens. d 12.januar og det sluttede d.16.januar.. og det er den 18.februar nu?? hvornår skulle jeg have haft min mens.???? HJÆLP MIG:((((((((((((

Marianne siger:

Nogen der ved om Folsyre og Folinsyre er det samme??

Marianne siger:

Hej pia!
Ej hvor lyder det godt at du kan genkende dig selv i det jeg skriver, eftersom du er gravid:-) Jeg har fundet ud af, at hvis jeg er gravid, så er jeg 5uger henne:-) -Så vi følges meget godt..hehe.. Men idag har jeg slet ingen smerter haft?? Har du været ude for det samme? igår var der nogle smerter og jeg følgte mig oppustet, men idag ken jeg slet intet mærke:-/
Meget sjovt at du også tog testen søndag og fik tid hos lægen fredag..haha..præcis det samme! Men hvornår får man så svar af lægen om man er gravid eller ej? -den samme dag eller? -for har snart ik tålmodighed længere..hehe.. Og desuden kan jeg føle en lille knude i venstre bryst?? kan det have noget med min graviditet at gøre og har du måske været ude for det samme? Synes det er dejligt at snakke med en der har været ude for det samme og næsten er lige langt henne (hvis jeg er gravid):-)

Pia P. siger:

Hej Marianne….
Ih, hvor er jeg meget glad for at høre at der er stor chance for den gode chance… Forresten Det med at du havde en mørkere steg end den anden og at du har tid hos lægen først fredag… Ja, det var lige præcis som jeg havde… Jeg tog testen søndag og fik tid hos lægen til fredag. Det var en lang uge, syntes jeg. Alle det smerter du oplever og maven er oppustet, kender meget godt. for jeg havde det også Smerter i lænden og mens. smerter, det er din livmoder der bliver større/giver sig… da jeg læste din besked, kunne jeg genkende alt det du skriver. Jeg er i 6. uge…
Jeg tror at du er gravid… men du skal have masser af tålmodighed og det er svært. Jeg har selv oplevet det i sidste uge… Held og lykke…

Marianne siger:

Hej Pia og Nathja!
Så har jeg taget endnu en test, hvor den nederste streg var endnu mørkere end første gang..så det må være et godt tegn!:-) -Jeg fik også bestilt tid hos lægen, hvor sekretæren sagde at så længe der er to streger, så er man nok gravdi..så håber hun har ret..men vil ikke glæde mig for meget, hvis nu tilfældet var at jeg ikke er..selvom jeg selv føler jeg er, da jeg har ondt i lænden og tit får lidt aller mens.smerter.. Føler osgå min mave er vokset, men kan det passe? mine jeans strammede ved taljen idag..ved ikke om det kan være fordi jeg føler mig oppustet eller om det måske er maven der allerede er vokset lidt?? hmmm..tvivler dog lidt på det sidste, da det er gået ret hurtigt, hvis det er tilfældet:-) Desværre får jeg først svar på alle mine spørgsmål på fredag, da jeg har tid hos lægen den dag..øvv..lang tid endnu:-(

Og Pia, har skrevet tilbage til dig sidst(nr.114), bare lige så du ved det og ikke tror jeg ikke skrev tilbage!;-) -Hvor langt er du egentlig henne? Lyder til vi begge skal føde til Oktober, hvis jeg er gravid:-)

Pia P. siger:

Hej Nathja….
Selvom du først har tid på fredag, vil jeg råde dig til at passe godt på, undgår tung løft osv… indtil du har været hos lægen… Der er jo 50 % chance for at du kan være gravid 🙂 Håber det beste for dig.

Nathja siger:

Nej det ved jeg godt men var jeg nu alligevel man føler ind imellem det bare er en selv der har det sådan smil

Nathja siger:

Hej Marianne…
Det er helt ok at du prøver at hjælpe selvom du ikke ved så meget om det smiler det kan jo aldrig skade at srive hvad man tror :D…
Jeg har som sagt bestilt tid ved min læge men kan først komme til fredag ØV ØV…
Men ja tror også det er vigtigt ikke at sige YES før man er helt sikker…
Jeg har bare mange af tegnene men er jo nu usikker på om det nu også kan være rigtigt når testene er negative…
Men nu må vi se jeg kan ikke gøre meget andet end at afvente og håbe på at jeg snart finder ud af det…
Det er sku dejligt med sådan et sted her hvor man liiiige kan hører hvad andre mener og tror 😀

Marianne siger:

Og Nathja, der er da intet at være flov over..det er jo et “rum”, for os kvinder som har spørgesmål indenfor graviditet..og som man kan læse længere oppe, så er der andre, der har været ude for det samme som dig..så du skal ikke være flov!;-) Vi må jo hjælpe hinanden når/hvis vi kan!;-)

Marianne siger:

Hej Nathja!
Uha det ved jeg slet intet om, da jeg aldrig har været gravid før og stadig ik ved om jeg er det nu, da min test viste en rød og lyserød streg. Men når du skriver at din mor har været igenem det med både dig og din bror, så kan det da vel sagtens være at du er. Men som du selv skriver, så ja, lad være med at være alt for glad, hvis nu den skulle være negativ, sådan så du ikke bliver skuffet..det kan jeg nemlig huske jeg gjorde, sidst jeg troede jeg var gravid, da min mens. gik lidt over tid..hehe..vi kvinder har det lidt med at overdrive..eller jeg havde i hvert fald, for jeg kunne ikke mærke tegn på at jeg var gravid..jeg tænkte bare “Yes, jeg er gået over tid, jeg må være gravid”:-D Så jeg blev godt skuffet, da jeg fandt ud af, at jeg ik var alligevel..så god ide, det du skriver med at indstille dig på du måske ikke er..og så vil du jo også blive meget gladere, hvis det nu viser sig at du er!;-)
Endnu et råd, fra den uvidende kvinde indenfor graviditet..hehe;-D

Marianne siger:

Hej Pia!
Mange tak, for de super gode råd..Løb lige ned i Matas og købte en dåse “Vitamin Mineral” til gravide og der er også Folsyre i..er det ik det samme som det du nævner, Folinsyre? Pigen der betjente mig sagde at det ville være nok, og bedre, da jeg også fik andet vitamin med i pillen..ved du noget om det?
Jo tak, ved godt jeg kan købe dem billigt i Netto..købte nemlig en pakke til 39kr. dejligt, har nemlig set dem til meget dyrer priser, hvilket jeg ik ka forstå, da det jo er det samme!:-D Ja jeg vil tage kontakt til min læge lige så snart eller hvis jeg går over tid.

Pia P. siger:

Hej Marianne…
Jeg kom lige i tanke om graviditetsteste… Jeg købte en billig en i Rema… så du kan købe det billige i netto og rema… Andre supermarkeder har også, men det dyrere… det er mit råd… Hvis det er positivt eller måske, kontakt lægen. Det er mit råd…Man skal konstatere det hos lægen… så hvorfor bruger en hel masse penge, hvis man kan bruge det til andet.

Pia P. siger:

Hej Marianne,
Folinsyre er en lille pille. Det er til kvinder som ønsker at blive gravid og er gravid. Spørg aporteket, de vil sikkert hjælpe dig. Jeg fik selv hjælp fra aporteket med en god vejledning. Jeg glæder mig til at høre den gode nyhed (håber det)…

Nathja siger:

Jeg ved har været lidt flov over at have det sådan derfor ture jeg ikke bruge mit rigtige navn sorry…
Jeg er bare meget forvirret og håber jeg snart får svar på hvad det så kan være smil

Nadia siger:

Hej Marianne!

Jeg har også tid ved lægen på fredag først.. Det er længe men kunne ikke få en tid før…
Det der har bekymret mig er at jeg ved at min mor var i 4 mrd med mig før den viste noget og ved min bror i 8 uge…
Kan det også være sådan ved mig eller behøver det ikke at være sådan selvom det var det for min mor?
Men har prøvet at indstille mig på den kan være negativ selvom jeg har nogen tegn på at være gravid så jeg ikke bliver dybt skuffet..
Hilsen Nathja

Marianne siger:

Hej Nadia!

Hvis jeg var dig, ville jeg tage til lægen og få det undersøgt, nu når du skriver den har vist sig at være negativ begge gange du har testet dig og du er gået 3uger over tid.
Mit råd til dig;-)
Og håber selvfølgelig det bedste for dig.

Marianne siger:

Hej Pia!:-)
Mange tak for svar, det var en stor hjælp, da du jo næsten har været ude for det samme som mig..mange tak! Nu begynder jeg at tro endnu mere at jeg faktisk er gravid!:-) -Håber jeg i hvert fald! Jeg fik de samme “mens.” smerter i går og i dag morges..men har stadig ikke fået min mens.:-) Venter til jeg er gået over tid (1-3dage) før jeg tester mig igen, bare for at være helt sikker. Nej er ikke begyndt på folinsyre..det er piller ik? Måske skulle jeg tage og købe nogen..jeg tager ganske almindelige vitaminpiller og fiskeolie. Og ja, jeg ønsker mig virkelig et barn:-) Mange tak for alle de søde ord og tak for svar!:-)

Nadia siger:

Hov der skulle stå at den stadigvæk viser negativ og IKKE positiv sorry en skrive fejl
Hilsen Nadia

Nadia siger:

Hejsa!
Jeg er virkelig i vildrede…
Jeg er nu gået 3 uger over tid..
Har taget 2 tests men begge negative…
Jeg har haft nogen smerter i underlivet noget mens ligende eller sådan nogen små niv…
Jeg er begyndt at få ømme bryster, er begyndt at tisse mere end jeg gør normalt. Jeg plejer normatl ikke at skulle spise morgenmad men føler en sult om morgenen, jeg har ikke rigtig morgen kvalme men halsbrand og kvalme om aftnen inden jeg går i seng…
Jeg aner slet ikke om det bare er ren indbilning det hele eller om jeg godt kan være gravid selvom den stadigvæk er positiv..
Har en veninde som først i 9 uge testede positiv…
Men ville lige hører jeres vurdering om det…
Tror i at jeg kan være gravid ??
Eller burde jeg stole på testene???
Håber på jeres hælp
Hilsen Nadia

Pia P. siger:

Hej Sandra…
Det du skriver, var det det samme jeg havde og har… tisser meget… har mens. smerter… Det kan være gode tegn…Måske skal du vente med positiv tanke…

tazz siger:

hej alle .. jeg håber i får en lykkelig graviditet 🙂 .. ville høre om der er andre som er 18 år og er mor som ville mødes og lave noget veninde børne noget ?

Pia P siger:

Hej Marianne…
Da jeg tog testen viste den også en mørk og lys streg. Jeg tog til lægen istedet for at tage en ny test… Det var hårdt at vente 4 dage… virkede også rigtig langt. Nu ved jeg at jeg er gravid… Venter en lille til oktober… Det er skønt. Det er mit ønskebarn
Tænk positivt og ingen negative tanker og så må du få en tid hos din læge. Hvis jeg gætter rigtig, ønsker du dig et barn. Er du begyndt på folinsyre? Det er en god ting… jeg tog det en måned før jeg stoppede med p-piller, som jeg stoppede i slutning af dec.2008 … Jeg ønsker al det bedste for dig… ønsker at har en lille i dig:-)

Sandra siger:

hej jeg har lavet en test idag men den var negativ, og min mens, er ikk kommet endnu?????

Marianne siger:

Hejsa..håber virkelig nogen kan svare mig på dette..jeg tog en test idag, hvor den viste en mørk rød streg for oven og en svag lyserød streg for neden..jeg kunne læse mig frem til at den var positiv hvis der var to streger og negativ hvis der kun var den øverste streg..men hvad betyder det så lige hvis der er en tydelig og en utydelig streg?? Der stod at jeg skulle tage testen igen..men har virkelig ikke tålmodighed og ville høre om nogen har været ude for det samme? hvis ja, var du så gravid eller ikke gravid?
Jeg er stadig ikke gået over min mens tid, men fik mens smerter i forgårs og blev så ked af det, da jeg troede jeg havde fået min mens, men det havde jeg så heldigvis ikke..men kan det have været graviditetssmerter? Der er stadig 3-5dage til min mens tid..og kan bare ikke holde det ud, det er sgu de 3-5 længste dage i mit liv! Bliver så ked af det, hvis jeg får min mens:(