pregnant woman near tree

Planer om at blive gravid

Kære Graviditet
Jeg håber meget at I vil hjælpe mig med følgende.
Jeg er netop kommet på min nummer to penicillin kur mod streptokokker, da den første jeg fik i uge 7 ikke har virket som den skulle. Grunden til at jeg skriver er, at min kæreste og jeg har planer om at prøve at blive gravide igen, her om en uges tid, når jeg har ægløsning. Jeg vil derfor rigtig gerne gøre hvad jeg kan for at give de bedste betingelser for mit immunsystem er oppe og køre igen.
Af kosttilskud tager jeg lige nu: Omnimin, 2 tabletter dagligt. Ekstra kalk med 10 mcg D vitamin. Og Puori omega 3, 3 kapsler dagligt.
Derudover tager jeg også præ+probiotika fra Nani, når jeg ikke er på penicillin, da jeg har hørt at penicillinen alligevel ødelægger alle de gode bakterier.
Jeg overvejer at tage ekstra af zink og selen, men fordi jeg ønsker at blive gravid, er jeg i tvivl om hvor meget jeg må proppe kroppen med af ekstra tilskud.
Så derfor håber jeg at du vil være behjælpelig med hvordan jeg bedst muligt giver min krop de rette betingelser for at blive gravid efter disse penicillin kure. Gerne hvor længe jeg skal tage kuren, mærket samt dosis.
På forhånd tusind tak for hjælpen.
Mvh. Julia
Svar til Julia:
Kære Julia
Hvor er det dejligt at du interesserer dig for, hvordan du selv kan styrke din sundhed og fertilitet for at blive gravid. Det gør samtidig din krop til en endnu bedre bolig for dit kommende barn.
Det er rigtigt gode ting du gør ved at tanke din krop op med næringsstoffer.
Basis er selvfølgelig: sund mad, søvn, bevægelse, kontakt med naturen, ro og kærlighed.
Derudover er en god kvalitets multivitamin en rigtig god ide. Har du set at der er kommet en Omni-gravid? Den kan jeg varmt anbefale.
Ekstra tilskud af kalk kan også være en god idé, hvis man ikke spiser så mange mælkeprodukter. Vælg altid et kalkprodukt der også indeholder magnesium – begge dele i et letoptagelig form som f.eks. citrat.
Omega 3 tilskud er allerhøjeste grad en god idé. Det styrker både babys vækst, hjerne, immunsystem. Samt ser ud til at forebygge fortidlig fødsel.
Det samme gælder faktisk for probiotika – og især nu da du har været på antibiotika. Du kan godt tage det også  når/hvis du får penicillin. Du skal bare tage det forskudt at antibiotika med nogle timer. Jeg vil anbefale dig et tilskud med mange forskellige stammer og mindst 10 milliarder bakterier i en dagsdosis.
Så næste gang du skal købe nye produkter: Få hjælp i butikken til at finde et kalktilskud med magnesium i en letoptagelig form. Samt et probitika-tilskud med mindst 10 milliarder bakterier.Jeg vil anbefale dig de her tilskud gennem hele graviditeten og også i en eventuel ammeperiode.
Du er dækket ret fint ind også med selen gennem Omnigravid. Du kan med fordel tage en ekstra kur med zink feks. fra Nani – til bøtten er tom.
Det tager ofte 3-4 uger inden kroppen er helt tanket op igen, så det kan godt være I skal væbne jer med en lille smule tålmodighed, men hver dag gør en forskel.
Held og lykke med baby-drømmene.
Anette, Graviditet.dk 

"Jeg har et spørgsmål om min graviditet/baby".

Skriv dit spørgsmål til os på: info@graviditet.dk.
Vi udvælger spørgsmål og svarer her på siden. Du får link til svaret i din mailboks.

Har du en kommentar til indlægget

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside freebie PDF

Indlægskategorier

Før graviditet

Graviditet

Fødsel

Den første tid med baby

Ugekalender

pregnant woman near tree

Styrk dit kommende barns immunforsvar - allerede under graviditeten

Planer om at blive gravid

Kære Graviditet
Jeg håber meget at I vil hjælpe mig med følgende.
Jeg er netop kommet på min nummer to penicillin kur mod streptokokker, da den første jeg fik i uge 7 ikke har virket som den skulle. Grunden til at jeg skriver er, at min kæreste og jeg har planer om at prøve at blive gravide igen, her om en uges tid, når jeg har ægløsning. Jeg vil derfor rigtig gerne gøre hvad jeg kan for at give de bedste betingelser for mit immunsystem er oppe og køre igen.
Af kosttilskud tager jeg lige nu: Omnimin, 2 tabletter dagligt. Ekstra kalk med 10 mcg D vitamin. Og Puori omega 3, 3 kapsler dagligt.
Derudover tager jeg også præ+probiotika fra Nani, når jeg ikke er på penicillin, da jeg har hørt at penicillinen alligevel ødelægger alle de gode bakterier.
Jeg overvejer at tage ekstra af zink og selen, men fordi jeg ønsker at blive gravid, er jeg i tvivl om hvor meget jeg må proppe kroppen med af ekstra tilskud.
Så derfor håber jeg at du vil være behjælpelig med hvordan jeg bedst muligt giver min krop de rette betingelser for at blive gravid efter disse penicillin kure. Gerne hvor længe jeg skal tage kuren, mærket samt dosis.
På forhånd tusind tak for hjælpen.
Mvh. Julia
Svar til Julia:
Kære Julia
Hvor er det dejligt at du interesserer dig for, hvordan du selv kan styrke din sundhed og fertilitet for at blive gravid. Det gør samtidig din krop til en endnu bedre bolig for dit kommende barn.
Det er rigtigt gode ting du gør ved at tanke din krop op med næringsstoffer.
Basis er selvfølgelig: sund mad, søvn, bevægelse, kontakt med naturen, ro og kærlighed.
Derudover er en god kvalitets multivitamin en rigtig god ide. Har du set at der er kommet en Omni-gravid? Den kan jeg varmt anbefale.
Ekstra tilskud af kalk kan også være en god idé, hvis man ikke spiser så mange mælkeprodukter. Vælg altid et kalkprodukt der også indeholder magnesium – begge dele i et letoptagelig form som f.eks. citrat.
Omega 3 tilskud er allerhøjeste grad en god idé. Det styrker både babys vækst, hjerne, immunsystem. Samt ser ud til at forebygge fortidlig fødsel.
Det samme gælder faktisk for probiotika – og især nu da du har været på antibiotika. Du kan godt tage det også  når/hvis du får penicillin. Du skal bare tage det forskudt at antibiotika med nogle timer. Jeg vil anbefale dig et tilskud med mange forskellige stammer og mindst 10 milliarder bakterier i en dagsdosis.
Så næste gang du skal købe nye produkter: Få hjælp i butikken til at finde et kalktilskud med magnesium i en letoptagelig form. Samt et probitika-tilskud med mindst 10 milliarder bakterier.Jeg vil anbefale dig de her tilskud gennem hele graviditeten og også i en eventuel ammeperiode.
Du er dækket ret fint ind også med selen gennem Omnigravid. Du kan med fordel tage en ekstra kur med zink feks. fra Nani – til bøtten er tom.
Det tager ofte 3-4 uger inden kroppen er helt tanket op igen, så det kan godt være I skal væbne jer med en lille smule tålmodighed, men hver dag gør en forskel.
Held og lykke med baby-drømmene.
Anette, Graviditet.dk 

"Jeg har et spørgsmål om min graviditet/baby".

Skriv dit spørgsmål til os på: info@graviditet.dk.
Vi udvælger spørgsmål og svarer her på siden. Du får link til svaret i din mailboks.

Har du en kommentar til indlægget

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlægskategorier

Før graviditet

Graviditet

Fødsel

Den første tid med baby

Ugekalender

Mest poplære artikler

Hvis barnet ikke har vendt sig

november 28, 2022 Reading Time: 3 minutes

Normalt forbereder en baby sig på at blive født ved at vende sig, så den…

Bryster og graviditet

november 28, 2022 Reading Time: < 1 minutes

Ændringer i dine bryster er et af de tidligste tegn på graviditet. Helt fra starten…

Scanninger under graviditeten

november 28, 2022 Reading Time: 2 minutes

Graviditeten kan synes som en lang ventetid. Hvordan ser mit barn ud? Hvordan er han/hun?…

Sådan beregner du din termin

november 28, 2022 Reading Time: 2 minutes

Hvis du gerne vil prøve at planlægge din graviditet eller blot er nysgerrig, så findes…

Kan jeg blive gravid når al sæden løber ud?

november 28, 2022 Reading Time: 3 minutes

Mange kvinder bliver bekymrede, når de efter et samleje føler at alt sæden bare løber…

Fakta om bækkenløsning

november 28, 2022 Reading Time: 2 minutes

Alle gravide oplever en løsning af bækkenet under graviditeten, da det er en nødvendighed for…

Copy link
Powered by Social Snap