pregnant woman near tree

Planer om at blive gravid

Kære Graviditet
Jeg håber meget at I vil hjælpe mig med følgende.
Jeg er netop kommet på min nummer to penicillin kur mod streptokokker, da den første jeg fik i uge 7 ikke har virket som den skulle. Grunden til at jeg skriver er, at min kæreste og jeg har planer om at prøve at blive gravide igen, her om en uges tid, når jeg har ægløsning. Jeg vil derfor rigtig gerne gøre hvad jeg kan for at give de bedste betingelser for mit immunsystem er oppe og køre igen.
Af kosttilskud tager jeg lige nu: Omnimin, 2 tabletter dagligt. Ekstra kalk med 10 mcg D vitamin. Og Puori omega 3, 3 kapsler dagligt.
Derudover tager jeg også præ+probiotika fra Nani, når jeg ikke er på penicillin, da jeg har hørt at penicillinen alligevel ødelægger alle de gode bakterier.
Jeg overvejer at tage ekstra af zink og selen, men fordi jeg ønsker at blive gravid, er jeg i tvivl om hvor meget jeg må proppe kroppen med af ekstra tilskud.
Så derfor håber jeg at du vil være behjælpelig med hvordan jeg bedst muligt giver min krop de rette betingelser for at blive gravid efter disse penicillin kure. Gerne hvor længe jeg skal tage kuren, mærket samt dosis.
På forhånd tusind tak for hjælpen.
Mvh. Julia
Svar til Julia:
Kære Julia
Hvor er det dejligt at du interesserer dig for, hvordan du selv kan styrke din sundhed og fertilitet for at blive gravid. Det gør samtidig din krop til en endnu bedre bolig for dit kommende barn.
Det er rigtigt gode ting du gør ved at tanke din krop op med næringsstoffer.
Basis er selvfølgelig: sund mad, søvn, bevægelse, kontakt med naturen, ro og kærlighed.
Derudover er en god kvalitets multivitamin en rigtig god ide. Har du set at der er kommet en Omni-gravid? Den kan jeg varmt anbefale.
Ekstra tilskud af kalk kan også være en god idé, hvis man ikke spiser så mange mælkeprodukter. Vælg altid et kalkprodukt der også indeholder magnesium – begge dele i et letoptagelig form som f.eks. citrat.
Omega 3 tilskud er allerhøjeste grad en god idé. Det styrker både babys vækst, hjerne, immunsystem. Samt ser ud til at forebygge fortidlig fødsel.
Det samme gælder faktisk for probiotika – og især nu da du har været på antibiotika. Du kan godt tage det også  når/hvis du får penicillin. Du skal bare tage det forskudt at antibiotika med nogle timer. Jeg vil anbefale dig et tilskud med mange forskellige stammer og mindst 10 milliarder bakterier i en dagsdosis.
Så næste gang du skal købe nye produkter: Få hjælp i butikken til at finde et kalktilskud med magnesium i en letoptagelig form. Samt et probitika-tilskud med mindst 10 milliarder bakterier.Jeg vil anbefale dig de her tilskud gennem hele graviditeten og også i en eventuel ammeperiode.
Du er dækket ret fint ind også med selen gennem Omnigravid. Du kan med fordel tage en ekstra kur med zink feks. fra Nani – til bøtten er tom.
Det tager ofte 3-4 uger inden kroppen er helt tanket op igen, så det kan godt være I skal væbne jer med en lille smule tålmodighed, men hver dag gør en forskel.
Læs også her om, hvordan du optimerer dine muligheder for at blive gravid:
Held og lykke med baby-drømmene.
Anette, Graviditet.dk 

"Jeg har et spørgsmål om min graviditet/baby".

Skriv dit spørgsmål til os på: info@graviditet.dk.
Vi udvælger spørgsmål og svarer her på siden. Du får link til svaret i din mailboks.

Husk at Graviditet.dk rådgivning ikke erstatter lægehjælp. Hvis du er i tvivl om dit barns sundhed, så søg altid læge. Viden fra Graviditet.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Det kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling.

Har du en kommentar til indlægget

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

styrk barnets immunforsvar

Indlægskategorier

Før graviditet

Graviditet

Fødsel

Den første tid med baby

Graviditetskalender

pregnant woman near tree
styrk barnets immunforsvar

FÅ GUIDEN FOR 0 KR.

Giv din baby den bedste start på livet -få guiden tilsendt med det samme.

Du kan nemt afmelde mails med 1 klik. 

Planer om at blive gravid

Kære Graviditet
Jeg håber meget at I vil hjælpe mig med følgende.
Jeg er netop kommet på min nummer to penicillin kur mod streptokokker, da den første jeg fik i uge 7 ikke har virket som den skulle. Grunden til at jeg skriver er, at min kæreste og jeg har planer om at prøve at blive gravide igen, her om en uges tid, når jeg har ægløsning. Jeg vil derfor rigtig gerne gøre hvad jeg kan for at give de bedste betingelser for mit immunsystem er oppe og køre igen.
Af kosttilskud tager jeg lige nu: Omnimin, 2 tabletter dagligt. Ekstra kalk med 10 mcg D vitamin. Og Puori omega 3, 3 kapsler dagligt.
Derudover tager jeg også præ+probiotika fra Nani, når jeg ikke er på penicillin, da jeg har hørt at penicillinen alligevel ødelægger alle de gode bakterier.
Jeg overvejer at tage ekstra af zink og selen, men fordi jeg ønsker at blive gravid, er jeg i tvivl om hvor meget jeg må proppe kroppen med af ekstra tilskud.
Så derfor håber jeg at du vil være behjælpelig med hvordan jeg bedst muligt giver min krop de rette betingelser for at blive gravid efter disse penicillin kure. Gerne hvor længe jeg skal tage kuren, mærket samt dosis.
På forhånd tusind tak for hjælpen.
Mvh. Julia
Svar til Julia:
Kære Julia
Hvor er det dejligt at du interesserer dig for, hvordan du selv kan styrke din sundhed og fertilitet for at blive gravid. Det gør samtidig din krop til en endnu bedre bolig for dit kommende barn.
Det er rigtigt gode ting du gør ved at tanke din krop op med næringsstoffer.
Basis er selvfølgelig: sund mad, søvn, bevægelse, kontakt med naturen, ro og kærlighed.
Derudover er en god kvalitets multivitamin en rigtig god ide. Har du set at der er kommet en Omni-gravid? Den kan jeg varmt anbefale.
Ekstra tilskud af kalk kan også være en god idé, hvis man ikke spiser så mange mælkeprodukter. Vælg altid et kalkprodukt der også indeholder magnesium – begge dele i et letoptagelig form som f.eks. citrat.
Omega 3 tilskud er allerhøjeste grad en god idé. Det styrker både babys vækst, hjerne, immunsystem. Samt ser ud til at forebygge fortidlig fødsel.
Det samme gælder faktisk for probiotika – og især nu da du har været på antibiotika. Du kan godt tage det også  når/hvis du får penicillin. Du skal bare tage det forskudt at antibiotika med nogle timer. Jeg vil anbefale dig et tilskud med mange forskellige stammer og mindst 10 milliarder bakterier i en dagsdosis.
Så næste gang du skal købe nye produkter: Få hjælp i butikken til at finde et kalktilskud med magnesium i en letoptagelig form. Samt et probitika-tilskud med mindst 10 milliarder bakterier.Jeg vil anbefale dig de her tilskud gennem hele graviditeten og også i en eventuel ammeperiode.
Du er dækket ret fint ind også med selen gennem Omnigravid. Du kan med fordel tage en ekstra kur med zink feks. fra Nani – til bøtten er tom.
Det tager ofte 3-4 uger inden kroppen er helt tanket op igen, så det kan godt være I skal væbne jer med en lille smule tålmodighed, men hver dag gør en forskel.
Læs også her om, hvordan du optimerer dine muligheder for at blive gravid:
Held og lykke med baby-drømmene.
Anette, Graviditet.dk 

"Jeg har et spørgsmål om min graviditet/baby".

Skriv dit spørgsmål til os på: info@graviditet.dk.
Vi udvælger spørgsmål og svarer her på siden. Du får link til svaret i din mailboks.

Husk at Graviditet.dk rådgivning ikke erstatter lægehjælp. Hvis du er i tvivl om dit barns sundhed, så søg altid læge. Viden fra Graviditet.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Det kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling.

Har du en kommentar til indlægget

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlægskategorier

Før graviditet

Graviditet

Fødsel

Den første tid med baby

Graviditetskalender

Mest poplære artikler

Hvad er den bedste probiotika til gravide?

marts 28, 2023 Reading Time: 2 minutes

Hvilke mælkesyrebakterier skal man tage som gravid? Hvilken probiotika er bedst til gravide? Skal man…

Iltmangel under fødslen

december 7, 2022 Reading Time: 3 minutes

Når du er i fødsel, er det ikke kun dig, der udsættes for hårdt arbejde…

Fertilitet og sædkvalitet

januar 13, 2023 Reading Time: 2 minutes

Mange mennesker tænker ikke over, om deres egen eller deres partners sæd er af “god…

Gravid selvom testen er negativ?

december 3, 2022 Reading Time: 2 minutes

Hej, Er jeg mon gravid? Jeg er en pige på snart 22 år. Jeg havde…

Sex i det sidste trimester

december 14, 2022 Reading Time: 2 minutes

Mange kvinder oplever i løbet af deres graviditet at deres sexlyst er stigende. Jo større…

Kan jeg blive gravid når al sæden løber ud?

november 28, 2022 Reading Time: 3 minutes

Nogle kvinder bliver bekymrede, når de efter et samleje føler at alt sæden bare løber…

Copy link
Powered by Social Snap