Gravid selvom testen er negativ?

Gravid selvom testen er negativ?
Hej, Er jeg mon gravid?

Jeg er en pige på snart 22 år. Jeg havde den 1. november ubeskyttet samleje med min ekskæreste. Jeg var ellers på p-piller, men et par dage før havde jeg glemt 2 piller lige i træk.

Jeg stopper med pillerne i frygt for at jeg er gravid – min menstruation kommer som den skal, men jeg vælger alligevel at teste om jeg skulle være gravid, da jeg ved min mor havde menstruation de første par måneder i alle hendes graviditeter.

Testen er negativ.

Der går et stykke tid, og jeg begynder at kaste op, have hovedpine, være meget træt og have store humørsvingninger. Jeg tester igen, men stadig negativ.

Jeg har stadig alle disse symptomer, plus mine bryster virker lidt spændte, men i februar fik jeg en brystforstørrende operation, så ved ikke om det kan være derfor.

I lørdags var jeg så gået 5 dage over tid og tager endnu en test, men den er stadig negativ. Jeg testede igen i tirsdags, og stadig negativ.

Nu i dag er jeg gået 12 dage over tid, og jeg er ved at gå ud af mit gode skind. Jeg ved at min mor først testede positiv i 4. mdr med min ene storebror, og i 10. uge med min anden storebror. Og så vidt jeg kan regne ud, så vil jeg, hvis jeg er gravid, være 9 uger henne i morgen.

Hvornår kan man få lægen til at teste for graviditet? – altså med blodprøve?

Mvh Tanja

Svar: Gravid selvom testen er negativ?

Kære Tanja

Jeg synes du skal kontakten din egen læge, og få en tid hurtigst muligt. Det lyder som om muligheden for at du er gravid er til stede, med alle dine symptomer du beskriver du har.

Jeg forstår ikke helt på dit brev om du ønsker at få barn nu, eller ikke. Men når du skriver, det er din ekskæreste tænker jeg, du måske ikke ønsker barn lige nu.

Bed ved tidsbestilling om at tale med lægen. Forklar lægen situationen som du forklarer den til mig. Det er godt forklaret. Brug evt. den mail, som du har skrevet til mig i forklaringen.

Ønsker du en abort er det vigtigt at lægekontakten bliver hurtig!

Held og lykke uanset hvad du ønsker.

.

3/5 - (2 votes)