Se fostrets udvikling uge for uge

»Gad vide hvornår fostret begynder at ligne et menneske« er et spørgsmål mange stiller, når de begynder at tænke på graviditet. Svaret er ofte overraskende tidligt.

Her får du en lille film om fostrets udvikling i de første fem måneder. Og som du kan se, så er barnet fuldt udviklet på det tidspunkt. Nu skal det bare vokse sig større og stærkere og blive klar til livet udenfor livmoderen…

Rate this post
Mette siger:

Kære Lena.

Tak for din støtte.. trods det at jeg ikke kender dig, varmer din støtte rigtig meget og jeg værdsætter den. Så tak *S*

Hihi.. big time ømme titties *GG*.. bare det var mig.

Jeg var så “heldig” at få min mens juleaftensdag… NOT FUNNY – og rimeligt upraktisk midt i alle juleforberedelserne mm hos svigermekanikken. Hm… Vi skriver nu søndag aften – og nej.. den er her så stadig … !!!!

Dog er der sket dejlige ting… Min kæreste (som er meget traditionsbunden) har spurgt min mor om “lov” til at gifte sig med mig.. Hun sagde naturligvis ja… det er bare så super dejligt… *SSSSSS*.. så har jeg i det mindste det at glæde mig til… *SS*

Lad mig høre mere om dig og din graviditet -… evt. via mail på: mkc073@gmail.com

Knus Mette

Lena siger:

Hej Mette

Jeg er bare så ked af at det er så bøvlet for jer for det tager bare så meget energi. Du skal ikke sige undskyld….har jo knap nået selv at fatte det. Der er kun gået 1 1/2 måned siden jeg smed pillen…sorry det var ikke for at jokke i det. Men det skal nok komme, du stresser garanteret alt for meget over det.

Jeg ønsker jer al held og lykke med det og skriv endelig tilbage…du virker til at være en der er værd at bruge tid på 😉

P.S: Har BIG TIME ømme titties lige p.t så jeg kan slet ikke have bh på og de står i stiv kuling….LOL

Kys og Kram Lena

Mette siger:

Ps. Tillykke Lena…. Undskyld.. glemte det lige i al mit brokkeri!!… Mange gange tillykke 🙂

Mette siger:

Hej Lena..

Tungt underliv?
Jeg oplever en hel del tissetrang … mere end normalt.. tog en test her til aften.. negativ 🙁

Min kæreste tror at jeg er gravid …

Hmm.. føler mig lidt latterlig at skrive det, men jeg håber så meget at han har ret, at jeg ved at jeg igen i morgen tidlig vil tage en test… bare for det tilfældes skyld at jeg ikke har nok hCg i urinen nu fordi jeg tog testen her til aften…
Ifølge testens beskrivelse kan man se det allerede dagen efter 1. mensdag udebliver.. Det er så i morgen – skulle have haft min mens i dag (ja ja.. jeg ved det godt.. men jeg havde bare sådan håbet !!)

Har i øvrigt talt med mine veninde-mødre og de fortæller alle forskellige historier, lige fra oplevet alle symptomer til slet ikke at mærke noget den første måned.. Så det må forskelligt fra kvinde til kvinde…

Tak for “held & lykke” … er bange for at vi har meget brug for det :-/

Lena siger:

Hej Mette

Jeg har lige fundet ud af at jeg er i 6. uge og jeg har mærket meget til ømme bryster og tungt underliv + øget tissetrang. Jeg har dog ikke haft kvalme en eneste gang, kun lidt halsbrand. Så jeg tror det er meget forskelligt.
Underligt nok vidste jeg det inden jeg tog testen…meget mystisk kan ikke forklare hvordan.

Held og lykke med det 🙂

Mette siger:

Hej.
Jeg har læst masser af indlæg her på siden om alle dem der bliver gravide… Ih hvor det glæder mig for dem

Min kæreste og jeg har forsøgt at blive gravide i 3 mdr nu – smed pillerne 5. september 08 – og ingenting stadigvæk
Sidste gang inden jeg fik min mens, gik jeg 18 dage over tid.. vi troede den var hjemme – men tests var negative… og så endte jeg med mens alligevel!

Jeg oplever ingen brystspændinger, kvalme eller andre af de nornale symptomer. Mit spørgsmål er så: mærker alle kvinder disse symptomer? Kan jeg være gravid uden at vide det? Får alle “fornemmelsen” ?

Håber på svar snarest.

KH Mette