Foresight: På vej med Livskraftige Børn

I bogen På vej med Livskraftige Børn«, skrevet af forskerne bag Foresight, kan du læse hvordan du og din partner får de vitaminer og mineraler, der kan hjælpe til at få en bedre graviditet og fødsel.

Bogen går i dybden med hele filosofien og forskningen bag programmet, ligesom der også er mange gode beskrivelser af hvad par der har brugt metoden har opnået.

Fra bogens bagside:

Få hjælp til at fremme en god graviditet, undgå barnløshed og få sunde og stærke børn.

En gruppe engelske læger og ernæringsvejledere står bag »Foresight« der hjælper med at fremme frugtbarheden, få en god graviditet og føde sunde børn. Programmet har hjulpet tusinde af forældrer som ellers havde opgivet at få børn.

Indhold:
Foresight, Erfaringer fra Foresights praksis, Forberedelser før graviditeten, Tjek helbredet, før du bliver gravid, De livsnødvendige næringsstoffer, Mad på bordet, Naturlig familieplanlægning, Prævention med bivirkninger, Stimulanser og medicin, Tungmetallerne tynger, Graviditet og arbejdsmiljø, Mad fra jord til bord, Sygdom fører til mangel på næringsstoffer – og omvendt, Sygdom kan nedsætte frugtbarheden, Undersøgelser i graviditeten m.m.

Har du læst bogen og brugt dens anvisninger? Skriv en kommentar og inspirer andre med dine oplevelser…

Rate this post