Ventetiden som gravid kan føles lang for nogle, hvorfor det er hensigtsmæssigt at søge inspiration til, hvordan man kan fordrive tiden på en fornuftig måde.
Har du allerede set alle dine yndlingsfilm og serier, kan du finde noget andet at fordrive tiden med.
Du får nogle konkrete forslag i denne artikel Sådan kan du fordrive ventetiden under din graviditet.
Lån nogle gode bøger på biblioteket og brug en app.
Skal du have tiden til at gå, vil det være oplagt for dig at låne bøger på biblioteket eller læse dem via en app, da du vil kunne få mange timer til at gå med læsning. Din største udfordring er at finde bøger, som er så spændende, at du næsten ikke kan slippe dem igen.
Begynder du at læse bøger, kan du få en masse tid til at gå, samtidig med at du kan stresse af og få ny inspiration.
Der er altså mange gode grunde til at læse – ikke mindst under en graviditet.
Book tid til massage
Det er smag og behag, om man finder det behageligt at få massage, når man er gravid. Mange gravide kvinder vil dog nikke genkendende til, at det er fantastisk at få massage under graviditeten.
Så længe der bliver taget hensyn til den gravides krop, er der som udgangspunkt intet farligt ved at få massage som gravid.
Foretrækker du at få massage i eget hjem, kan du måske få besøg af en dygtig massør fra dit lokalområde.
Læg puslespil
Selvom puslespil ikke er lige så populære som førhen, er der fortsat mange gravide kvinder og andre mennesker, som lægger puslespil i hverdagen.
Skal du have tiden til at gå, bør du finde et svært puslespil med 5-20.000 brikker, så du ikke kommer til at kede dig lige foreløbigt. Du kan evt. vælge at købe et brugt puslespil, hvis du gerne vil spare penge.
Start en blog
Mange synes det er sjovt at have sin egen blog, når man er gravid og snart skal være mor. Er du god til at formulere dig skriftligt, og vil du gerne dele dine oplevelser med andre, kan du med fordel starte en blog.
Du kan komme i gang med at blogge helt gratis, men hvis du gerne vil have en professionel blog, skal du have lidt penge op af lommen. Udgifterne til webhotel og domæne løber typisk op i et par hundrede kroner årligt.