Kan jeg blive gravid når al sæden løber ud?

Kan jeg blive gravid når al sæden løber ud?Mange kvinder bliver bekymrede, når de efter et samleje føler at alt sæden bare løber ud af dem igen, og stiller spørgsmålet Kan jeg blive gravid når al sæden løber ud?

Svaret er: Ja – bestemt

Selv efter samlejer, hvor du føler at alt sæden løber ud af det med det samme, så kan du stadig blive gravid.

Overordnet set er der 2 gode grunde til det. Læs herunder

Kan jeg blive gravid når al sæden løber ud?

1: Det er ikke al sæden, der løber ud af dig

Største delen af sæden bliver “skudt” af sted, og kommer derfor relativt langt op i dig. Sidst i mandens orgasme “skyder” han ikke så langt mere, og denne del af sæden kommer derfor ikke lige så langt op i dig.

Det du føler, der løber ud af dig efter samleje, er derfor oftere den sidste del af orgasmen, end det er det hele.

Hvis du giver din mand et handjob (får ham til at komme ved brug af din hånd), og lægger mærke til hvordan han sprøjter, vil du sikkert kunne se stor forskel på den første og den sidste bølge af orgasmen.

2: Dit udflåd holder fast på spermen

Et af tegnene på at du har ægløsning er at dit udflåd bliver tykt og muligt at strække ret langt mellem dine fingre.

Dette er samtidig en konsistens, der gør det så let som muligt for sædcellerne at holde fast og finde op til ægget. Din krop har så at sige selv optimeret muligheden for at du kan blive gravid, hvis der dyrkes sex omkring ægløsningstidspunktet.

Så i tiden, hvor du har ægløsning, vil dit udflåd “fange” massevis af sædcellerne, og lade dem svømme alt hvad de kan op mod ægget. Igen betyder dette at det ikke er al sæden der løber ud af dig. 

Stillinger der øger sandsynligheden for graviditet

Der er ingen forskning, der bekræfter følgende, så der er intet andet belæg for dette end vores logik – og tanken om, at det da ikke kan skade. Om du er enig er således helt op til dig.

Det kan ikke skade, at ligge med en pude under numsen efter samleje, så du netop sørger for at så meget sæd som muligt bliver oppe i dig. Eksperter vil måske sige, at sandsynligheden for at det er en af de sædceller, som kom sidst ud af startblokken, der ender med at gøre dig gravid er meget lille, og derfor er det ikke det værd. Men det kan heller ikke skade. Især ikke, hvis du på den måde undgår den ubehagelige følelse af at alt sæden bare løber ud igen.

Missionærstillingen, hvor manden er øverst, menes af mange eksperter at være den bedste stilling, hvis du ønsker at blive gravid. Det er dog ikke videnskabeligt bevist, men årsagen til at denne stilling tænkes at være den bedste i forhold til at blive befrugtet er, at det er i denne stilling, at manden kommer dybest op i din skede, og derfor vil sædcellerne være tættere på livmodermunden og ægget.

En anden stilling som anbefales er, at manden trænger ind i dig bagfra (doggystyle), da sædcellerne igen er tæt på livmodermunden ved udløsning, og dermed øges chancen for en graviditet/befrugtning.

Hav fornuften med

Husk på ikke at blive alt for rituel omkring dette. Det er synd for jeres sexliv, hvis du fra nu af nægter at ride din mand, og desuden aldrig tager en “quickie”, fordi du ikke har tid til at ligge med en pude under numsen i 30 minutter derefter.

Sex skal stadig være sjovt. Og det er jo alligevel ikke hele måneden at du kan blive gravid. Så der er ingen grund til at lave den seksuelle akt til en præcisionsøvelse. Det ender bare med at lægge for meget stress på jer begge to.

Grundlæggende kan du blive gravid i alle stillinger, og er der en sædcelle på vej mod et æg, så kan du slet ikke hoppe så meget så den sædcelle bare falder ud igen. Du skal altså ikke være nervøs for, at der ikke er sæd nok oppe i dig til at du kan blive gravid.

Det er der.

4/5 - (23 votes)
nille'pigen siger:

Det skal også lige siges, hun ingen far har til sine børn, det er to forskellige fædre, som ikke gider have noget med dem at gøre, fordi de aldrig har været kærester eller noget! hun har bare været så snu, at gå i seng med dem, når hun har haft ægløsning, og det har så resulteret i to børn UDEN en far! 🙁

nille'pigen siger:

Er træt af, at høre på, der er nogen af jer der kun har prøvet i 2-5 måneder uden det er lykkedes! jeg har prøvet i 2 år med min sidste kæreste, og blev så gravid, men tabte barnet i december 2011 🙁 Det resulterede til, at vi gik fra hinandem! Jeg har ikke været på ppiller i 3 år, men bliver stadig ikke gravid efter jeg tabte mit barn! Nu har jeg så prøvet med en anden fyr de sidste 8 måneder, men stadig uden held 🙁 men det går altså ikk bare lige så hurtig at blive gravid, som mange tror…. nu har jeg tilfældigvis en “veninde”, som der er 4mdr yngre end jeg, hun har en søn på 9mdr og er nu blevet gravid igen, og jeg ved det er for at provokere mig! da hun stod og sagde til mig lige op i mit ansigt “haha! jeg bliver bare gravid når jeg har lyst, og du bliver bare ikke gravid, hahaha!” Det gjorde mig ekstremt gal! så mig og min nye fyr på 27 (jeg er selv 20) er godt igang med at prøve, men har nu sagt, det kommer når det kommer, for vi gider ikke tænke mere på det, mon ikke det hjælper? det må vi håbe 😉
Held og lykke og tillykke til jer herinde 😉

Pigen siger:

Tænker virkelig også mit med alle disse bekymringer. Og bliver også en smugle harm at man kan finde på at skrive, man skal til at have abort nr.2 når der er så mange der er i dyb sorg over ikke at kunne blive gravide. Vi har prøvet i to nu og har mistet i uge 12. Det tegner de fleste over et år at blive gravide, men det er 10-15% af danskerne der ønsker børn der er ufrivilligt barnløse. Så tænk dig lige om en ekstra gang inden du læsser din bekymring ud her og alle andre steder. Min veninde har nu forsøgt i 7 år før det lykkedes ved 6 inseminering. Man kan ikke som kvinde blive testet for barnløshed, og de læger der bevæger sig ud på dybt vand og fortæller en kvinde hun ikke kan blive gravid, tager oftest fejl.
Vil dog til sidst afslutte med at sige, der står skrevet mange steder og det er også det de fleste læger siger at man har ægløsning ca.14 dage efter 1. Menstruationsdag. Det er ikke altid tilfældet! Jeg har 7-8 dage efter 1. Menstruationsdag. Så køb nogle ægløsningstest og find ud af det inden i har prøvet for længe.

kerstin siger:

hej alle sammen..

det her er slet ikk for at være negativ, men når jeg sidder og læser om jer der har prøvet et par måneder, og ikke kan forstå der ikk sker noget, så bliver jeg lidt irriteret.. bare fordi man har sex mens man har ægløsning, betyder det ikk man rammer første, anden eller trejde gang.. det kan sagtens tage længere tid uden at der behøver være noget galt. Jeg har prøvet det på egen krop.. det kan nemt tage et år.

jeg kender til ønsket om at blive mor, og er os en af de mange der ønsker det mere end noget andet.. men mine muligheder er desværre meget små. jeg har været sammen med min kæreste i 5 år,(vi er 22 år) og har i den periode mistet 4 gange (en dødfødt i uge 18 med misdannelser og 3 gange tabt inden uge 12) men lærene kan ingen fejl finde på mig eller min kæreste, på trods af mange prøver. (og disse prøver bliver først taget når man har mistet 3 gange med den samme fyr)

Inden i begynder at tro der er noget galt med jer fordi det ikk lykkedes første gang, så husk jer selv på at det tager tid, men at det er ventetiden værd (går jeg ud fra, det er stadig ikk lykkedes for os, selvom vi nu har prøvet i 1 år uden at jeg er blevet gravid igen) Ved godt det er træls at høre, men jo mindre man tænker over det, jo hurtigere kommer det 😀

rigtig meget held og lykke til jer alle sammen. Det skal nok lykkedes, bare giv det tid.. 😀
mange knus herffra

idapigen siger:

hej … jeg er en pige på 18 og er lige blevet gift.. vi har haft sex i et år snart men der er stadig ikk sket noget.. og jeg er rigtig bange for om jeg ikke kan blive gravide .. og jeg har prøvet en masse æggeløsnings tester men ligegyldig hvor mange jeg prøver viser den stadig at jeg ikke har æggeløsning …plz hjælp 🙁

Den ulykkelige pige siger:

hej,
jeg er en pige på 22, jeg vil rigtig gerne være mor. Min kæreste og jeg har været sammen i snart 3 år.
vi har prøvet mange gange, men uden held, har været på p-stav det første halve år, og stoppede med den- Og så har jeg ikke været på noget lige siden, Jeg har været på p’piller i tre måneder. og stoppede for en måned siden…

Lige pt render jeg rundt med rimelig smerter i underlivet, (menstrutions maven) men har ikke fået ligmin mens- siden jeg stoppede med p’piller for en måned siden. Men er bange for der intet er sket igen. og aligevel håber jeg.
Har prøvet de tester for ægløsning og prøvet at ramme de dage. Men igen uden noget held.
Er utrolig bange for at jeg ikke kan blive gravid, da det er mit største ønske om at blive mor.
Bliver meget tit ked af det når jeg høre om mine veninder som har fået børn, men er os glad på deres vejne.

Men håber virkelig der er nogen der har et råd eller to… 🙁
Mvh den ulykkelige pige

Stine siger:

Carina:

I kan slet ikke blive tjekket før der er gået ca 2-3år efter i har lagt præventionen på hylden.

kroppen stresser hvis du efter samleje hele tiden tænker om det nu du bliver gravid… Du skal ikke tænke på det.
Kender du udtrykket: “Kan ikke se skoven for bare træer??”

Carina siger:

Hej jeg er en pige på 23år, min kæreste og jeg har prøvet snart et år, og der stadig intet sket. Vi begge enige om at vi ikke vil blive tjekket før om et halvt år mere, da hvis man har været på p-piller godt kan regne med at der ved nogen personer kan gå helt op til et år, før kroppen har vænnet sig til ikke at være på p-piller mere. Derfor venter vi. Men hold op hvor kan det være træls at vente så længe, når man så gerne bare vil have en bette.

Mine siger:

Jeg kan fortælle at en af de bedste måder at blive gravide på er at lade være med at blive det 🙂 forstået sådan at man skal tænke på noget andet. Ikke have tid til det. Jeg kender en der har prøvet og prøvet og fået hjælp. Så opgav de og nu venter de barn næsten som de opgav. Det er meget et press at hele tiden tænke på det og det kan også skyldes at kroppen ikke tager imod det 🙂

Mette siger:

Tante tut – har du taget p-piller? Hvis ja, kan der gå meget lang tid inden hormonerne er ordentligt ude af kroppen. Måske er din mands ægløsning nedsat. Jeg ville gå til lægen efter så lang tid!

tante tut siger:

Vi er et mor på 33, far på 40 – vores datter er 2½år, og vi har forsøgt i 1½år på at blive gravide igen. Første gang var ikke planlagt – og nu sker der ikke en skid! hver gang omkring ægløsning dyrker vi sex hver anden dag – mindst, i ugen omkring. Hvorfor sker der ingenting??

Er der noget vi kan gøre anderledes??

pernille siger:

Hej jeg er en pige på 17 snart 18 og min kæreste og jeg vil meget gerne have barn
jeg har tidligere i mit liv taget en del fortrydelses piller måske 3-5 i alt er slet ikke sikker men kan det gøre så man ikke kan blive gravid?
jeg har ubeskyttet sex med min kæreste men der sker ikke rigtigt noget.
jeg er rigtig bange for at jeg ikke kan få børn.
kan man evt få det tjekket et sted ?

Malene siger:

Jeg håber for alle der ønsker det at i snart bliver gravide, men der kan godt gå noget tid. Der er selvfølgelig altid forskel, men regn med at den præventionsform i tidligere har brugt har en indflydelse på hvornår i bliver gravide, man siger fx. at man skal regne med at der går 3 cykli fra ophør af p-piller inden cyklus er normal. Er i ikke blevet gravide efter et år, så kontakt jeres læge og få en henvisning til fertilitetsklinik.
Til Camilla: jo du kan godt være blevet gravid, chancen er selvfølgelig ikke så stor som hvis han var kommet oppe i dig. Jeg ville tage en graviditetstest hvis jeg var dig og evt. kontakte lægen. Som jeg ser det er der ikke nogen grund ti at udskyde det. Hvis du er gravid og vil have en abort er der jo en grænse der hedder uge 12. til det vil jeg også sige at provokeret abort ikke skulle have indflydelse på evt. senere graviditet.

camilla siger:

min kæreste og jeg havde samleje for tredje gang. det var ikke mening at vi skulle have sex den dag, så vi havde ikke noget beskyttelse. vi blev begge to revet med og det endte så med at han var helt oppe i mig. han trak sig ud af mig og kom dog først da han var ude, men kan der så være en risiko for at jeg er blevet gravid? min menstraution sluttede om fredagen hvor det her skete om mandagen. jeg er virkelig bange for der stadig er en chance for graviditet. min menstraution skulle være kommet idag d.12.07 men er ikke kommet endnu, den plejer at komme reglmæssigt. jeg er VIRKELIG nervøs for der stadig er en chance, for jeg er kun 14 år og skal til at i ottende klasse, så at være gravid vil nok være noget af det værste der kunne ske nu. min mor tror ikke vi går i seng sammen og jeg har heller ikke nogen mulighed for at fortælle hende om dette. derfor håber jeg i vil kunne give mig et svar på om jeg kan ske at være gravid. på forhånd tak (:

MetteJ siger:

Jeg har læst meget på nettet om graviditet de sidste mange måneder og nej hvor har jeg bare været træt af at læse om folk der kun har prøvet et par måneder . . Men sandheden er at jeg nu selv er en af dem. Min forlovede og jeg har prøvet i 3 måneder nu og der er stadig intet resultat. Jeg ved at mine forældre var 3 år om at få mig :O Og det forskrækker mig helt vildt.
Min veninde ringede igår og fortalte hun er gravid og nok vil have en abort, jeg vil selvfølgelig støætte hende alt hvad jeg kan uanset hvad hun vælger i sidste ende. Men jeg kan jo ikke lade være at tænke på hvor mange aborter der bliver foretaget hver dag og hvor mange mennesker der ikke kan få børn . .Jeg bliver fortvivlet og tænker “gid det var mig der var gravid”. i dag kom jeg hjem og min forlovede fortæller hans kammerat skal være far . . Jeg er selvfølgelig rigtig glad på deres vejne, men det er som om alle der ikke planlægger det bliver gravide og alle der gør ikke bare bliver det .. Årh jeg er bare ked af det i dag. Jeg håber det snart bliver mi tur. Held og lykke og tillykke til alle her inde.

Trine siger:

Hej.
Jeg er en pige på 24 år, som i nogle måneder nu er begyndt at tænke mere og mere på at få et barn. Min kæreste er 23 og han giver stærkt udtryk for at han endnu ikke er klar (han er lige blevet færdiguddannel, så han vil gerne have et job inden) og jeg forstår ham til fulde. Han siger dog at vi kan se hvordan situationen ser ud om et års tid. Jeg burde være glad og tænke at et år kan jeg sagtens vente. Men af en eller anden grund er jeg fortvivlet. Jeg er endda begyndt at overveje at “glemme” p-pillen. Men samtidig vil jeg for intet i verden miste ham. Selvom han siger at “hvis det sker, så klarer vi osse det”, så ved jeg det ville ødelægge hans verden. 4 af mine bedste veninder er inden for det sidste halve år blevet mødre, og jeg kan have mine tanker om at det er der mit ønske om barn stammer fra. Jeg føler ikke rigtig jeg kan snakke med nogen om mine tanker, da alle siger “Du er ung, du når det nok”, og så holder jeg mund. Jeg har endda i håb om at det kunne tage lidt af min skrukhed købt to sæt babytøj (og efterfølgende følt mig som et fjols – hvorfor skulle det tage min skrukhed? Det gjorde det bare værre. Og har holdt det hemmeligt for min kæreste).
En ting jeg fortryder bitterligt er, at min kæreste og jeg lige er flyttet i lejlighed på 3. sal. Og så siger alle at vi har rigelig plads til barn med vores ekstra værelser. Men det er bare slet ikke optimalt at have barn på 3. sal. Jeg bliver tit ked af det når jeg ser kvinder med tyk mave eller en barnevogn. Som om der er noget er mangler i mit liv. Og jeg føler mig så utaknemmelig. Jeg har en sød kæreste som ikke afslår børn – bare ikke lige nu. En lækker lejlighed. En dejlig familie og nogle dejlige venner som hjertens gerne vil “låne” mig deres børn.

Så hvorfor skal jeg have det sådan?

Maria siger:

Hej. Jeg er en pige på 19 år. Her i december 2009 blev jeg opereret for en cyste på æggestokken, og en masse betændelse. Men de havde “pulede” mine ægledere, fordi de var sammensatte, eller hvad det nu hedder. Men øger det min chance for at blive gravid? Kæresten og jeg har forsøgt i 6mdr nu. Og jeg tager GraVitamin. Og vi har sex hver gang jeg stort set har ægløsning, men. Nu når missionærstillingen er bedst, så vil vi prøve den 🙂 Men så må vi håbe det lykkes. <3

Kvinden siger:

Hejsa. Jeg er en kvinde på 25 og min mand er 27. Vi har forsøgt på at gøre mig gravid i ca. 8 mdr. Mit problem er at jeg har meget ureglmæssig mens. og dermed også ureglmæssig ægløsning. Derfor er det svært at ramme de 3 dage præcis! jeg har bestilt en masse ægløsnings test på nettet, og har på den måde ca kunne preje mig frem til ægløsning. Er der noget andet jeg kan gøre? Jeg er i øjeblikket så ked af at der ikke sker noget, at det ikke kan beskrives. Jeg er meget frustreret over at vi prøver gang på gang, uden resultat… Hvis du vidste hvor mange gange jeg har hørt folk sige…” Du skal bare lade være med at tænke på det…” UHH….Det kan jeg ikke bnare gøre! Jeg kan jo ikke styre mine tanker og mit brandende ønske om at få et barn…Har ved gud prøvet at lave alt muligt andet, for at få tankerne væk!? Det skal lgie siges at der er ingen i min familie som ikke har kunne få børn, og min mand jeg jeg levet sundt, uden rygning…Er dette meget normalt? Hjælp!! Mvh. Kvinden

Allan siger:

Hej

Kan sperm krybe ind i sædet, hvis man bare har leget sammen?

Hvis manden er kommet og ikke har tørt sig kan det fra hånden godt hvis man røre sædet blive gravid?

camilla siger:

Hej jg er en pige på 16 år, jeg ønsker a blive ungmor nu. mig og min kæreste har nu kæmpet for at jeg skule blive gravid i 1 år nu, men der er ingen ting der er lykkes. Jeg er så bange for at jeg ikke kan blive gravid! Min menstration er helt reglmæssigt. Her de mange måneder har vi prøvet og haft sex hver dag også mens jeg har haft ægløsning. Men hvergang jeg har taget en graviditets test viser den bare negativ. hvad kan jeg gøre for at jeg kan bliv gravid, jeg ved godt at jeg ikke er særlig gammel, men jeg er moden og erklare til det …. Jeg håber at der er nogen der gidr at svare på mit brev
Knus

hemmeligt siger:

hej jeg blev gravid i en liggede doggy . Altså hvor jeg/kvinden ligger på maven og manden oven på .. hvis man ikke kan lide at stå på alle 4 er den rigtig go ..

BELLAH siger:

Hej .. har lige et spørgsmål angående pro. abort.
Da jeg var 19år fik jeg taget en pro. angående da der skete meget i mit liv. Men nu hvor jeg er gift ( har været det i 2år ) vil manden og jeg meget gerne have et barn. Vi har prøvet i al den tid vi har været sammen men der sker nada!
har hørt nogen sige at man ikke kan blive gravid igen når får taget en abort og det har skræmt mig en del.
Passer det eller er det bare noget …. ?

Trine siger:

Hej
Jeg har et spørgsmål, som jeg håber du kan svare på.
Passer det at du har, nemmer ved at blive gravid hvis du har været gravid før.
Og betyder dine chancer for at blive gravid noget hvis du har fået fortaget en abort og det hele gik som det skulle?
Problemet er at jeg skal ind og at lavet en abort for anden gang nu, første gang var for en år siden, og nu er jeg gravid igen, problemet er bare at jeg ikke er sikker på hvem der er faren hvis jeg var sikker på det var nr 1 så havde jeg beholdt det, men der er 50% chance for det er 1 eller 2. Nr 1 og jeg var lige gået fra hinanden da jeg blev gravid. Problemet er bare at nu er vi sammen igen og vil meget gerne ha et barn sammen, det skal bare ikke være det her. Så hvis alt går godt denne gang med aborten, hvornår kan vi så begynde at prøve igen? Og hvor stor en chance er der for jeg bliver gravid inden for få måneder, nu hvor jeg har været gravid to gange før?
Hilsen mig

sarah siger:

hej….
mig og min kæreste har nu prøvet og blive gravide i 3 måneder men der sker ikk rigtigt noget, jeg håber hele tiden jeg er det men når vi så tager en test så den altid negativ… hvad kan vi gøre for og blive gravide….. jeg stoppe på p-plaster for ligt over 3 måneder siden…kan det være derfor jeg ikk kan blive gravid…. og når mig og min kæreste har sex så løber sæden næsten altid ud… jeg er rigtigt bange for at han ikk kan lave børn eller at jeg ikk kan blive gravid… at blive mor er min største drøm, håber virkeligt det snart sker… og hvad kan jeg gøre for og blive det…

Anders siger:

Jeg er fyr, og har haft held med at gøre min kæreste gravid (planlagt) ved at vi ventede 1½ uge med at have sex (op til ægløsning)…..det giver en, skulle jeg hilse og sige, meget stor og kraftig udløsning, og stor mængde sæd 🙂 Så der var gevinst! Jubii

Trine siger:

Heej ..
Jeg er lidt i tvivl angående om jeg kan blive gravid .
Da jeg i tidernes morgen var ved lægen , spurgte jeg efter hvordan og hvorledes .
Og fik det svar at den eneste måde der var at finde ud af det på, var at gå hjem og prøve . Og det har min kæreste og jeg så gjort i et stykke tid efterhånden men uden held . Er der et sted man kan gå hen for at få lavet en test ? Opsøger man ens læge eller en gynækolog , eller hvordan ?

Knus .

tania l siger:

Når man ønsker/prøver på at blive gravid anbefaler lægerne at tage folinsyre eller gravitimin som også indholder folinsyre. Dette øger ens chance for at blive gravid. det anbefales også at tage dem de 3 første måneder af ens graviditet. Dette købes i håndkøb på apoteket.

pigen der vil være gravid siger:

hej jeg prøver også at være gravid men kan ikke, er det rigtigt vis kvinde er øverest så er chance mindre hvad kan jeg får at blive gravid hurtigt mugligt….
hjælp mig

Bine siger:

Hej… nu har jeg siddet her og læst og læst og bliver mere og mere bekymret for om jeg nogen sinden bliver gravid… Det er er min kæreste der har nedsat sædkvalitet og de siger han kun har 20 % chance. men 20 % ud af hvad og hvor meget hans læge virkede ligeglad og kunne ikke rigtigt give en ordenligt forklaring på det.. Men vi har ligget med puder under numsen og jeg har ligget der i mange halve timer og håbet på den var der… Jeg ved ikke hvad vi mere kan gøre nu vi har prøvet i et år nu..har du nogen forslag til hvad vi ellers kan prøve ud over det der bliver skrevet her..??

poor girl siger:

hej jeg er lige blevet gravid og er 4uger henne, jeg har haft en del økonomisk problemer og derfor ikke altid kan spise,F. eks har jeg ikke spiste de sidste par dage, og gået og næsten sulte mi selv ihjel – nu når jeg er gravid er det vigtige at jeg spiser, “sundt” eller noget overhovede

mvh – poor girl

Betina siger:

Jeg er blevet gravid efter ovenstående beskrivelse:
Doggystyle – herefter lå jeg på siden og så fjernsyn ½-1 time efter han var kommet inden i mig uden at rejse mig. Jeg havde en masse wc-papir forneden for at forhindre at sæden løb ud igen. Det skal lige siges, at det var i de dage, hvor jeg havde min ægløsning, og nu er jeg gravid i 7. uge. Jubii.
Man kan jo ikke sige, om det det er dét der skal til, men det er da et forsøg værd…

Nygift siger:

Mmm, jeg er en ung pige der er lige blevet nygift, jeg er meget forvirret angående mit sexliv. jeg har dyrket en hel masse sex med min mand, men er ikke blevet gravid han kom ind i mig alle gang, og der er ikke sket noget, men har haft en del mave og undermave problemer? (ved ikke helt om det kan betyde noget, men kan det være jeg ikke kan blive gravid?

tak